ΕΕΤΑΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς – Μέχρι πότε οι ενστάσεις

Από neolaia.gr Team 15 Ιουλίου 2019

ΕΕΤΑΑ: Δείτε αναλυτικά!

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουλίου 2019, τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 – 2020 του προγράμματος «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στην ηλεκτρονική σελίδα https://www.eetaa.gr/.

Η εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ απαιτεί τους κωδικούς taxisnet.

Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΔΩ.

Eνστάσεις – Μέχρι πότε

Όσον αφορά τις ενστάσεις περί των προσωρινών αποτελεσμάτων, αυτές μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 17 Ιουλίου και μέρα Τετάρτη στις 24:00.

Η υποβολή γίνεται μόνον ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., μέσω της ειδικής εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων.

Δε γίνονται αποδεκτές και δεν εξετάζονται οι ενστάσεις εκείνες που αποστέλλονται με email ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier).Όλες οι ενστάσεις εξετάζονται από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων (Ε.Ε.Ε.). Επιπλέον, στην ηλεκτρονική ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και να επισυνάπτονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Δείτε ειδική εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων ΕΔΩ.

Όσοι και όσες έχουν επιλεγεί στους προσωρινούς πίνακες της ΕΕΤΑΑ, καλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη των Παιδικών Σταθμών Θήβας (τηλ. 2262029372) προκειμένου να ενημερωθούν άμεσα για την εγγραφή των παιδιών τους.

Δείτε ακόμα: ΟΑΕΔ Κοινωφελής Εργασία 2019: Η απάντηση του Οργανισμού για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486