470 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ – Μέχρι πότε μπορείς να κάνεις αίτηση;

Από neolaia.gr Team 15 Ιουλίου 2019

ΔΕΗ: Δείτε αναλυτικά!

Nέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν στη ΔΕΗ σε όλη τη χώρα, μέσα από προκηρύξεις που δημοσιεύτηκαν. Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση, αφού πρώτα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, ακολουθώντας τις οδηγίες της αντίστοιχης προκήρυξης.

Διάβασε παρακάτω για να δεις μέχρι πότε μπορείς να υποβάλλεις την αίτησή σου:

Ειδικότερα:

430 θέσεις εργασίας – Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τετρακοσίων τριάντα (430) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ.), που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα του δήμου Εορδαίας Νομού Κοζάνης, για τις Μονάδες του Νομού Κοζάνης.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

20 θέσεις εργασίας – ΔΕΘ/ΑΗΣ Ρόδου

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣΡόδου που εδρεύει στην Σορωνή – Ρόδου.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

20 θέσεις εργασίας – ΔΕΘ/ΑΗΣ Ρόδου/ΘΗΣ Νότιας Ρόδου

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικάείκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΘΗΣ Νότιας Ρόδου (ΑΗΣ Κατταβιάς) που εδρεύει στην Κατταβιά – Νότιας Ρόδου, Ν. Δωδεκανήσου (του Κλάδου ΑΗΣ Ρόδου).

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

Δείτε ακόμα: ΑΣΕΠ: Τελευταία ευκαιρία να κάνεις αίτηση για τις 1.116 θέσεις της 2Κ/2019!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486