Dark: Η
Ο δημιουργός της επικής σειράς, Baran bo Odar, επιβεβαίωσε μέσω του Instagram, ότι το Dark ανανεώνεται για τον τρίτο κύκλο και τα γυρίσματα ξεκινούν στις 27 Ιουνίου!

To «Dark» είναι η πρώτη γερμανική σειρά που προστέθηκε του Netflix και αποτελεί πράγματι ένα “σκοτεινό” sci-fi δράμα, που για καλή μας τύχη, θα επιστρέψει το 2020, με την τρίτη και τελευταία του σεζόν.

Αν μάλιστα το “Stranger Things” σου άρεσε μια, τότε το Dark θα σου αρέσει δέκα και αποκλείεται να μη σε γοητεύσει η metaphysics αισθητική και το απίστευτα ανατρεπτικό του σενάριο.

Για την ιστορία, το «Dark» διαδραματίζεται στη βιομηχανική πόλη του Βίντεν, όπου το πυρηνικό εργοστάσιο που απασχολούσε ένα μεγάλο μέρος των ντόπιων κατοίκων του, τώρα ετοιμάζεται να κλείσει, πράγμα που αποτελεί κυριολεκτικό «σοκ» για τα δεδομένα της πόλης. Το πιο αναπάντεχο συμβάν, ωστόσο, έρχεται όταν ένα έφηβο αγόρι εξαφανίζεται και η αναζήτηση του θα ανασύρει στην επιφάνεια ένα σωρό σκοτεινά μυστικά για παρελθόν, αλλά και το παρόν πόλης, παράξενα πράγματα που με κάποιον περίπλοκο τρόπο συνδέονται.

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς που έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Ιουνίου, επικεντρώθηκε στo μυστηριώδες ταξίδι στο χρόνο, κατά τη διάρκεια του οποίου το ερώτημα ήταν ένα: Θα καταφέρει ο Jonas να αποτρέψει την αποκάλυψη, απ’ τη στιγμή που έχει παγιδευτεί στο δυστοπικό μέλλον; Στη νεότερη έκδοσή του, ο Jonas εμφανίστηκε αποφασισμένος να βρει άκρη για το πώς θα επιστρέψει στον δικό του χρόνο, ενώ σύντομα συνειδητοποίησε ότι μέρος της αποστολής του, ήταν επίσης να σώσει αυτούς που αγαπά.

Η πρωτότυπη αυτή σειρά του Netflix κατάφερε να οικοδομήσει μια επική ιστορία που αναλύει τη συνθετότητα του ταξιδιού στον χρόνο και το πώς αυτό τελικά μπορεί να επηρεάσει τους πάντες και τα πάντα. Ωστόσο, παρότι όντως το Dark εστιάζει πολύ πετυχημένα στη διάσταση του ταξιδιού στο χρόνο, αυτό δε σημαίνει πως πρόκειται για αποκλειστική ανθολογία του είδους. Η σειρά είναι πιο περίπλοκη και το πάει παραπέρα, επιχειρώντας να “σπάσει” αρκετούς κανόνες και στεγανά σχετικά με το ταξίδι στο χρόνο.

Να επισημάνουμε επίσης ότι η σειρά ονομάζεται πλέον ως “The Dark Trilogy”, πράγμα που επισφραγίζει το γεγονός πως η τριλογία της ιστορίας θα ολοκληρωθεί με την αναπόφευκτη 3η σεζόν, για την οποία έχουν ήδη υπογράψει οι δημιουργοί της, Baran Bo Odar και Jantjie Friese.

Ο δημιουργός της θρυλικής σειράς, Baran bo Odar, επιβεβαίωσε, λοιπόν, και επίσημα μέσω του Instagram, ότι το Dark ανανεώνεται με τρίτη συνεχή σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν στις 27 Ιουνίου.

Παρότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του 3ου κύκλου, ένα είναι σίγουρο: Το ταξίδι στο χρόνο και τα plot twists είναι δύο θεμελιώδη στοιχεία του Dark, γι’ αυτό, ακόμα κι αν κάποιοι χαρακτήρες πιστεύεται ότι έχουν πεθάνει, είναι πολύ πιθανό να τους δούμε να επιστρέφουν.

Υπό αυτή την άποψη, στην 3η σεζόν αναμένεται να επανέλθει η πλειοψηφία του cast, όπως, για παράδειγμα, ο Louis Hofmann ως Jonas, η Lisa Vicari ως Martha, ο Andreas Pietschmann ως παλαιότερος Jonas, ο Moritz Jahn ως Magnus, η Gina Stiebitz ως Franziska,  ο Paul Lux ως Bartosz, ο Jordis Triebel ως Katharina, η Maja Schone ως Hannah, η Karoline Eichhorn ως Charlotte και ο Mark Waschke ως Noah.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;