4 απλοί τρόποι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου!

Από neolaia.gr Team 26 Ιουνίου 2019

Το να ξεκινήσεις δυναμικά την ημέρα σου είναι πολύ σημαντικό!

Το να ξεκινήσεις δυναμικά την μέρα σου είναι πολύ σημαντικό. Θα έχεις ενέργεια και όρεξη να αντιμετωπίσεις ότι θα βρεθεί μπροστά σου την υπόλοιπη μέρα, αλλά και θα έχεις αφιερώσει λίγο πολύτιμο χρόνο στον εαυτό σου.

Με τους γρήγορους ρυθμούς που κινείται η ζωή μας, ξεχνάμε να αφιερωθούμε λίγο σε εμάς και να δώσουμε τον χρόνο που χρειαζόμαστε για να χαλαρώσουμε. Γι αυτό σου έχω απλούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να ξεκινήσεις δυναμικά την μέρα σου!

1. Φτιάξε ένα καλό πρωινό

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Βάζει σε λειτουργία τον μεταβολισμό σου και θα σου χαρίσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να ξεκινήσεις δυναμικά την ημέρα σου. Όταν δεν τρως πρωινό νιώθεις να νυστάζεις και έχεις το αίσθημα του να επιστρέψεις στο κρεβάτι σου.

2. Κάνε λίγη γυμναστική

Από το πιο απλό, που είναι να κάνεις μερικές διατάσεις κι ένα τρέξιμο μέσα στο σπίτι, μέχρι να πας στο γυμναστήριο. Θα δεις ότι η γυμναστική ενεργοποιεί καλύτερα από κάθε τι άλλο τον οργανισμό σου και σου δίνει ένα αίσθημα ευεξίας που δεν έχεις νιώσει ξανά.

3. Διάβασε ένα βιβλίο/ Δες μία σειρά

Ξύπνα πιο νωρίς. Φτιάξε το πρωινό σου και τον καφέ σου και απόλαυσε μία ώρα διαβάσματος ή από την αγαπημένη σου σειρά που έχεις κολλήσει αυτή την περίοδο. Αυτός είναι ο χρόνος που πρέπει να αφιερώσεις στον εαυτό σου και θα δεις ότι θα αισθανθείς, αμέσως, πιο γεμάτος κάνοντας αυτό το τόσο απλό πράγμα!

4. Άκου μουσική

Η μουσική σε χαλαρώνει και σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Βάλε το πρωινό μουσική, καθώς, θα φτιάχνεις το πρωινό σου ή θα ετοιμάζεσαι και θα δεις ότι θα έχεις ένα αίσθημα χαράς όλη την ημέρα!

Δες ακόμα: 4 tips για να έχεις ένα καλό και εύκολο πρωινό ξύπνημα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486