5 πράγματα που μπορείς να κάνεις αν μείνεις στην πόλη το καλοκαίρι
Υπάρχει τρόπος να περάσεις ένα μοναδικό καλοκαίρι, ακόμη κι αν μείνεις στην πόλη!

Το καλοκαίρι έφτασε και εσύ δε βλέπεις να κανονίζεις κάτι για τις διακοπές σου. Πιο πιθανό είναι να κάτσεις στο σπίτι σου και να περάσεις όλο το καλοκαίρι σου αγκαλιά με το air condition ή/ και τον ανεμιστήρα!

Αλλά γιατί να κάτσεις να μιζεριάζεις μέσα στη ζέστη και να χαζεύεις στο Instagram όλους εκείνους που έχουν πάει διακοπές; Υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τρόποι για να περάσεις ένα υπέροχο καλοκαίρι και στην πόλη!

Σου έχω μερικές ιδέες για μοναδικά πράγματα που μπορείς να κάνεις και, ίσως, να μην τα είχες σκεφτεί!

1. Κάνε ηλιοθεραπεία στην ταράτσα σου

Η ταράτσα σου είναι ότι πρέπει για να αποκτήσεις το απόλυτο μαύρισμα που θα ζηλέψουν όλοι. Αν έχεις δική σου ξαπλώστρα τότε το πρωί ή το απόγευμα (μην πας μέσα στο μεσημέρι και πάθεις καμία ηλίαση), μπορείς να τη βάλεις στην ταράτσα, να βάλεις το μαγιό σου και να ευχαριστηθείς μία ηλιοθεραπεία. Βάλε και μουσική που να ταιριάζει στην περίσταση και απλά χαλάρωσε!

2. Πάρε μία μικρή πισίνα

Θυμάσαι τις πισίνες που είχαμε παιδάκια και τις βγάζαμε στις βεράντες και παίζαμε; Μία τέτοια μπορείς να πάρεις και τώρα! Απλά λίγο πιο μεγάλη. Γέμισε τη με νερό, φώναξε φίλους, φτιάξε και ένα δροσιστικό κοκτέιλ και πέρασε ένα απίθανο καλοκαίρι στο μπαλκόνι σου!

3. Πήγαινε σε παραλιακά μαγαζιά

Πήγαινε για έναν καφέ σε ένα από τα πολύ όμορφα και διαφορετικά μαγαζιά που μπορείς να βρεις τόσο στην Παραλιακή, όσο και σε περιοχές της Αθήνας που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα. Θα δεις ότι ενώ εσύ είσαι στην πόλη και όλοι οι υπόλοιποι σε κάποιο νησί, θα περάσεις το ίδιο καλά με αυτούς!

4. Πήγαινε σε συναυλίες

Οι συναυλίες το καλοκαίρι είναι πάρα πολλές και σε πάρα πολλά διαφορετικά σημεία. Δες τι παίζει στα διάφορα φεστιβάλ και διάλεξε αυτά που σου αρέσουν. Μπορείς βέβαια, να δοκιμάσεις και πράγματα που δεν έχεις ακούσει στο παρελθόν!

5. Διάβασε για την εξεταστική

Εκτός αν είσαι άριστος φοιτητής, κάτι θα χρωστάς για την εξεταστική του Σεπτέμβρη. Οπότε, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να συγκεντρωθείς στο διάβασμά σου και να περάσεις όσα περισσότερα μαθήματα μπορείς!

Δες επίσης: 5 τρόποι για να τα βγάλεις πέρα αν δουλεύεις ΟΛΟ το καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;