4 part time δουλειές που μπορείς να κάνεις αυτό το καλοκαίρι!
Αν ψάχνεις να βρεις μία part time δουλειά το καλοκαίρι αυτό, μπορείς να δεις τις παραπάνω προτάσεις!

Αν είσαι φοιτητής το καλοκαίρι σου είναι σχετικά ελεύθερο. Είναι λογικό να θέλεις να πας διακοπές με τους φίλους σου, όμως, μπορείς να βρεις και μία part time δουλειά που θα σε βοηθήσει να βγάλεις το χαρτζιλίκι σου.

Συνήθως το καλοκαίρι, όλοι σκέφτονται ότι πρέπει να πάνε να κάνουν σεζόν σε κάποιο νησί για να βγάλουν τα λεφτά που θέλουν. Γιατί, όμως, να μην κοιτάξεις για κάποια δουλειά στην πόλη σου. Θα σε ξαφνιάσει το πόσο εύκολα μπορείς να βρεις!

Θέλεις να δούμε ποιες δουλειές μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι αυτό;

1. Σε έναν κινηματογράφο

Το καλοκαίρι τόσο η Αθήνα, όσο και η υπόλοιπη Ελλάδα γεμίζει από θερινά σινεμά. Σίγουρα, αν δεν είναι οικογενειακά, θα ψάχνουν για κάποιο άτομο να είναι στο μπαρ και να κόβει τα εισιτήρια στην είσοδο. Είναι μία απλή και σχετικά ξεκούραστη δουλειά, καθώς δεν έχουν αυτά τα σινεμά τις πολλές αίθουσες των μεγαλύτερων!

2. Ναυαγοσώστης

Σε πισίνες που ανοίγουν τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείς να βρεις μία τέτοια δουλειά που απαιτεί τα απολύτως βασικά. Αν έχεις κάνει πρώτες βοήθειες είναι πολύ εύκολο να βοηθήσεις κάποιον που μπορεί να βρεθεί σε ανάγκη. Επίσης, οι περισσότερες τέτοιες δουλειές κάνουν και ειδικά σεμινάρια σε αυτούς που προσλαμβάνουν.

3. Σερβιτόρος

Επειδή όλοι φεύγουν για καλοκαιρινή σεζόν σε κάποιο νησί ή τουριστικό προορισμό, τα μαγαζιά στις πόλεις ψάχνουν για προσωπικό για να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Χωρίς να έχεις εμπειρία, μπορείς να βρεις μία σχετικά καλή δουλίτσα και να δουλεύεις και λίγες ώρες ίσα για να βγάλεις το χαρτζιλίκι σου!

4. Μαθήματα

Μπορείς να βρεις παιδάκια που χρειάζονται βοήθεια με τα διαβάσματα και τα μαθήματά τους και να τους κάνεις ιδιαίτερα. Μπορείς να ρυθμίσεις εσύ τις ώρες, οπότε το αν θα είναι ή όχι part time εξαρτάται από σένα. Επίσης, θα μπορείς να πας και διακοπές όταν σταματήσουν κι αυτά τα μαθήματα!

Δες επίσης: 5 τρόποι για να τα βγάλεις πέρα αν δουλεύεις ΟΛΟ το καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΤΕΛ
93 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
ΗΜ
43 - 37
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;