Το PUBG Mobile είναι το πιο κερδοφόρο παιχνίδι για κινητά στον κόσμο!

Από neolaia.gr Team 12 Ιουνίου 2019

Τα κέρδη του PUBG Mobile ξεπερνούν τα 146 εκατ. δολάρια τον μήνα!

Το PUBG είναι ένα από τα παιχνίδια που τον τελευταίο καιρό έχουν καταφέρει να κατακτήσουν την καρδιά των gamers. Μάλιστα, το PUBG Mobile έχει γίνει το πιο δημοφιλές παιχνίδι στον κόσμο, με πάνω από 100 εκατομμύρια μηνιαίους παίκτες. Επίσης, πλέον, είναι το παιχνίδι με τα μεγαλύτερα έσοδα!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναλυτών που δημοσίευση η εφημερίδα The Financial Times, το PUBG Mobile συγκέντρωσε πάνω από 146 εκατομμύρια δολάρια τον προηγούμενο μήνα σε έσοδα! Ένα απίστευτο ποσό!

Τα έσοδα αυτά δεν προέρχονται μόνο από αντικείμενα και skins που αγοράζουν οι παίκτες στο PUBG Mobile, αλλά και από τα χρήματα που ξοδεύονται μέσα στο ανανεωμένο παιχνίδι. Αυτό το ανανεωμένο παιχνίδι κυκλοφορεί μόνο στην Κίνα και έχει τον τίτλο Game for Peace.

Οι εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής εταιρείας Great Wall Securities δείχνουν ότι το PUBG Mobile συγκέντρωσε 76 εκατ. δολάρια σε έσοδα τον προηγούμενο μήνα και το Game for Peace συγκέντρωσε 70 εκατ. δολάρια.

Τα ποσά που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το εν λόγω παιχνίδι ξεπερνούν τα 125 εκατομμύρια δολάρια που συγκεντρώθηκαν από το Honor of Kings κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου. Κι έτσι, το παιχνίδι έχει ονομαστεί ως το πιο επικερδές παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

You and 99,999,999 other PUBG MOBILE fans battle monthly for chicken dinners. Thank’s all for joining us; savor the victory!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PUBG MOBILE (@pubgmobile) στις

Δες ακόμα: 20 Τατουάζ που θα εκτιμήσουν μόνο οι πραγματικοί «gamers»

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486