Η Ασημίνα Ουστάλλι συμμετέχει σε ένα βίντεο κλιπ και πρέπει να το δεις!

Από neolaia.gr Team 10 Ιουνίου 2019

Η Ασημίνα Ουστάλλι συμμετέχει σε ένα βίντεο κλιπ με ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα!

Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι μία από τις παίκτριες του Master Chef 2019 που ξεχώρισε και το κοινό τη λάτρεψε. Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής, όμως, έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα της.

Η Ασημίνα, λοιπόν, πήρε μέρος σε ένα βίντεο κλιπ. Μάλιστα, το συγκεκριμένο τραγούδι έχει κι ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα. Είναι καλό που η Ασημίνα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα που της δόθηκε από το παιχνίδι για να ρίξει φως σε κάποια κοινωνικά ζητήματα!

Η πρώην παίκτρια του Master Chef πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο κλιπ του ερμηνευτή GPapa για το τραγούδι του «Not Alone». Πρόκειται για ένα τραγούδι με θέμα την κακοποίηση των γυναικών. Ένα φαινόμενο που παρατηρείται πολύ συχνά στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό!

Η Ασημίνα Ουστάλλι πρωταγωνιστή ως μία γυναίκα που υπομένει την κακοποίηση αυτή, χωρίς να μιλάει σε κανέναν. Μέχρι που γίνεται ένα πολύ τραγικό συμβάν και αναγκάζεται να μιλήσει για το πρόβλημα της αυτό, που, μάλιστα, τόσο καιρό το κάλυπτε!

Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, αυτό με το οποίο ασχολείται και το τραγούδι και το βίντεο κλιπ. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε όλοι είναι ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Μπορούμε να ζητήσουμε βοήθεια. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές ή να κάνουμε ότι δεν υπάρχουν!

Δες το σχετικό βίντεο κλιπ!

Δες ακόμα: Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η φιναλίστ του Master Chef μίλησε για τη ζωή της μετά το παιχνίδι! (video)

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486