Πανελλήνιες 2019: Αναρτήθηκαν τα μηχανογραφικά δελτία – Δείτε ΕΔΩ!

Από neolaia.gr Team 5 Ιουνίου 2019

Δείτε αναλυτικά τα μηχανογραφικά δελτία για τις Πανελλήνιες 2019 που ανάρτησε πριν λίγη ώρα το Υπουργείο Παιδείας!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, γνωστοποιείται επιτέλους η ανάρτηση των μηχανογραφικών δελτίων για τις Πανελλήνιες 2019.

Στην ανακοίνωση που έγινε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Παιδείας, αναγράφονται κατά γράμμα τα εξής:

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2019 αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα:

  • το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2019 με τα 4 Επιστημονικά Πεδία, για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταίο έτος συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2018 (πατήστε εδώ).

 

  • το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2019 με τα 5 Επιστημονικά Πεδία, μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, για τους υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2017 (πατήστε εδώ).

 

  • το μηχανογραφικό δελτίο ΕΠΑ.Λ. 2019 για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. και για τους υποψήφιους του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, με τελευταία έτη συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑ.Λ. το 2017 και το 2018 (πατήστε εδώ).

Για τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.

Δείτε ακόμα: Πανελλήνιες 2019: Αύριο το πρώτο μάθημα για τα ΕΠΑΛ – Δείτε το πρόγραμμα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486