Δημοτικές Εκλογές 2019: Πότε θα έχουμε το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα για τον β’ γύρο;

Από neolaia.gr Team 31 Μαΐου 2019

Δες αναλυτικά πότε θα έχουμε το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα για τον δεύτερο γύρο από τις Δημοτικές Εκλογές 2019!

Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος για τις Δημοτικές Εκλογές 2019. Οι κάλπες ανοίγουν και πάλι στις 7 το πρωί και κλείνουν στις 7 το απόγευμα. Και τώρα μάθαμε και πότε θα έχουμε το πρώτο ασφαλές αποτέλεσμα για τον δεύτερο γύρο!

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Singular Logic, το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα για το εκλογικό αποτέλεσμα για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 θα βγει στις 9 το βράδυ!

Ο αντιπρόεδρος της Singular Logic, Γιάννης Θεοδωρόπουλος, μίλησε στον ΣΚΑΪ και είπε πως αυτή την Κυριακή το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα για το αποτέλεσμα σε Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές αναμένεται να ανακοινωθεί στις 9 το βράδυ. Οπότε, δύο ώρες μετά και το κλείσιμο της διαδικασίας θα ξέρουμε τι συμβαίνει στους Δήμους και τις Περιφέρειες που πήγαν στον δεύτερο γύρο!

Ο κ. Θεοδωρόπουλος δήλωσε πως μόλις έχει φτάσει στο ασφαλές συμπέρασμα θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις. Ωστόσο δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα την ακριβή ώρα. Ανάφερε, όμως, ότι αναμένεται να είναι νωρίτερα από την περασμένη Κυριακή.

Δες ακόμα: Δημοτικές Εκλογές 2019: Το τελευταίο σποτ του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486