Game of Thrones: Πρωταγωνιστής της σειράς έκανε εισαγωγή σε κέντρο αποτοξίνωσης!
Ένας πρωταγωνιστής του Game of Thrones έκανε εισαγωγή σε κέντρο ευεξίας και "αποτοξίνωσης" σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ!

Η πιο πετυχημένη σειρά των τελευταίων ετών, το Game of Thrones ολοκληρώθηκε με πολλές αντιδράσεις, αλλά και πολλά ρεκόρ! Όμως, δεν είναι όλα όμορφα στον κόσμο της showbiz και των εντατικών και πολύωρων γυρισμάτων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, ένας από τους πρωταγωνιστές του Game of Thrones έχει ήδη εισέλθει σε ένα κέντρο ευεξίας και “αποτοξίνωσης”. Από ότι δημοσιεύουν τα ΜΜΕ, ο ηθοποιός είχε ήδη κάνει εισαγωγή στο κέντρο αυτό πριν προβληθεί το τέλος της σειράς στην τηλεόραση!

Ο εν λόγω ηθοποιός είναι ο Kit Harington. Κατά πολλούς ο Jon Snow!

Ο ατζέντης του ηθοποιού επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα στην Daily Mail χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν τον γνωστό ηθοποιό στην απόφαση αυτή. Συγκεκριμένα ο ατζέντης του ηθοποιού δήλωσε:

“Ο Kit αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό στο πρόγραμμά του ως μια ευκαιρία για να μείνει για ένα διάστημα σε ένα κέντρο ευεξίας και να λύσει κάποια προσωπικά ζητήματα.”

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το συγκεκριμένο κέντρο βοηθάει τους ασθενής του να αντιμετωπίζουν το στρες και τα αρνητικά συναισθήματα, χωρίς να καταφεύγουν σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και καταχρήσεις.

Σύμφωνα με μία πηγή της New York Post, ο γνωστός ηθοποιός οδηγήθηκε στο συγκεκριμένο κέντρο λόγω στρες, εξάντλησης και κατάχρησης αλκοόλ.  Η ίδια πηγή αποκάλυψε, επίσης, ότι η σύζυγος του, που είχε παίξει και στη σειρά Game of Thrones, Ρόουζ Λέσλι, βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει.

Συγκεκριμένα, η πηγή δήλωσε στην εφημερίδα τα εξής:

“Η γυναίκα του Ρόουζ είναι απίστευτα υποστηρικτική. Όλα τα κοντινά του πρόσωπα θέλουν να ξεκουραστεί. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που χρειάζεται είναι ησυχία και ηρεμία.”

Δες ακόμα: Game of Thrones: Οι φανταστικές αντιδράσεις των ηθοποιών όταν διαβάζουν το τέλος της σειράς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;