ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της 6Ε/2018!

Από neolaia.gr Team 28 Μαΐου 2019

ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Εκδόθηκαν τελικά τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 6Ε/2018 (ΦΕΚ.15/ 19.04.2018, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν στην κάλυψη μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Σισμανόγλειο – Α. Φλέμιγκ» (Υπουργείο Υγείας), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ενός (1) έτους.

ΜΑΘΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠ

Τα αποτελέσματα προκηρύχθηκαν ως εξής:

Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Νομικής με εξειδίκευση στο αστικό δίκαιο ή στο δημόσιο δίκαιο» [κωδικός θέσης: 10001].

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέου και αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζεται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας. Oι ανωτέρω πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ, (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Ο πίνακας προσληπτέου απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.7.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Δείτε ακόμα: ΑΣΕΠ: Ξεκινάει η υποβολή των δικαιολογητικών για εκπαιδευτικούς ΕΑΕ

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486