Εκλογές 2019: Οι δηλώσεις της Ρένας Δούρου για τα αποτελέσματα του α' γύρου!
Δες τι δήλωσε η περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, για τα αποτελέσματα του α' γύρου των Εκλογών!

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, έκανε τις πρώτες δηλώσεις της για τις Εκλογές 2019. Συγκέντρωσε ποσοστό 20% και προηγείται ο κύριος Πατούλης με ποσοστό 37,5%. Το μόνο που μένει να δούμε είναι τα τελικά αποτελέσματα στον β’ γύρο από τις Δημοτικές Εκλογές 2019.

Συγκεκριμένα, η περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε στις δηλώσεις της τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η αγάπη και η στήριξή σας είναι η καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες και τις χυδαιότητες που οργάνωσαν κάποιοι και ακούγαμε τόσους μήνες σε βάρος μου για να κρύψουν τις δικές τους ευθύνες.

Για να κρύψουν το πραγματικό και μετρήσιμο έργο μας. Η μεγάλη μάχη είναι πλέον μπροστά μας. Την επόμενη Κυριακή θα δώσουμε τη μάχη για τις ζωές μας, για την καθημερινότητά μας. Θα δώσουμε τη μάχη για να μην πάρουν τα ηνία των ζωών μας όσοι κατέστρεψαν τις ζωές μας και θέλουν σήμερα να παρουσιάζονται ως σωτήρες.

Γι’ αυτό όλες και όλοι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας τις επόμενες ημέρες. Γιατί θα είναι κρίσιμες για το μέλλον της Αττικής. Γι’ αυτό και απευθύνομαι στους προοδευτικούς πολίτες για να στηρίξουμε την κοινή μας προσπάθεια, να υψώσουμε ανάχωμα στη Δεξιά και την ακροδεξιά.

Καλώ τους πολίτες της Αττικής να δώσουμε μαζί τη μάχη για να συνεχίσουμε τη ρότα του έργου που έχει γίνει για την Αττική της Δημοκρατίας, της Αλληλεγγύης, της προόδου. Την άλλη Κυριακή πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή!”

Δες ακόμα: Δημοτικές Εκλογές 2019: Κι όμως υπάρχει δήμαρχος που συγκέντρωσε ποσοστό 100%!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;