ΚΕΑ Μαΐου 2019: Πλησιάζει η ημερομηνία πληρωμής του – Μάθε ποια είναι!

Από neolaia.gr Team 22 Μαΐου 2019

ΚΕΑ Μαΐου 2019: Δείτε αναλυτικά!

Η επίσημη ημερομηνία που πληρώνονται οι δικαιούχοι του ΚΕΑ Μαΐου 2019 βρίσκεται πολύ κοντά μας χρονικά, οπότε καλό είναι να γνωρίζεις πότε πρόκειται να χορηγηθεί το επίδομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χορήγηση του ΚΕΑ για το φετινό Μάιο του 2019 προβλέπεται να πραγματοποιηθεί προς το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα την Παρασκευή, στις 24 Μαΐου 2019.

Το ΚΕΑ Μαΐου 2019 θα πληρωθεί στους ωφελούμενους με πίστωση εξ’ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών. Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2019 ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ

Όσοι από τους δικαιούχους του ΚΕΑ έχουν λάβει ενημερωτικό SMS για διακοπή χορήγησης του επιδόματος, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν αίτηση εκ νέου εφόσον έχουν δηλώσει κανονικά τα εισοδήματά τους.

Κι αυτό διότι κάποιοι δικαιούχοι κόπηκαν λόγω:

— των αναδρομικών του επιδόματος παιδιού
— της απόκρυψης εισοδήματος από επιδόματα ανεργίας
— και της απόκρυψης εισοδημάτων από επιδοτήσεις κ.α.

Ο έλεγχος για την χορήγηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης γίνεται ανά εξάμηνο επομένως σε όσους κόπηκε μπορούν να κάνουν εκ νέου αίτηση στο keaprogram.gr.

Στο σημείο αυτό, κρίνεται απαραίτητο να επισημανθεί ότι, σε καμία περίπτωση, δε θα ζητηθούν να επιστρέψουν χρήματα πίσω οι δικαιούχοι.

Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ: Μάθε ποιες μητέρες δικαιούνται το ειδικό βοήθημα που χορηγεί ο Οργανισμός!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486