ΑΣΟΕΕ: Εισέβαλαν στο γραφείο του Πρύτανη και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους
Εισβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Πρυτανείας στην ΑΣΟΕΕ από ομάδα 10 ατόμων

Νέο περιστατικό εισβολής πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, (την πρώην ΑΣΟΕΕ), από ομάδα δέκα αγνώστων, οι οποίοι είχαν κρυμμένα τα πρόσωπά τους, με αποτέλεσμα να μη γίνουν αντιληπτοί.

Η σημερινή εισβολή στο γραφείο της Πρυτανείας της ΑΣΟΕΕ έλαβε διαστάσεις εξύβρισης του ίδιου του Πρύτανη, αλλά και βεβήλωση του χώρου, με τους αγνώστους εισβολείς να γράφουν συνθήματα παντού στους τοίχους και να κολλάνε αφίσες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα απείλησε τον Πρύτανη του πανεπιστημίου, κατηγορώντας τον για συνεργασία με την αστυνομία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος της ΑΣΟΕΕ.

Ένα από τα συνθήματα μάλιστα που αναγράφηκαν στους τοίχους, έλεγε το εξής: «οι μπάτσοι και ο πρύτανης έκαναν συμφωνία να πέσει από το κράτος καλύτερη χορηγία».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΣΟΕΕ: «Τέτοιες έκνομες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο Πανεπιστήμιο. Η πολιτεία οφείλει να εγγυηθεί την δημοκρατική και εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου Πανεπιστημίου. Η παρατεταμένη ανοχή στην παρανομία που ενδημεί στην ευρύτερη των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος περιοχή, μόνο δυσμενείς συνέπειες έχει στη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;