Ευρωεκλογές 2019: Μάντεψε ποιος γνωστός ποδοσφαιριστής κατεβαίνει υποψήφιος με τον Ηλία Ψηνάκη!

Από neolaia.gr Team 21 Μαΐου 2019

Οι Ευρωεκλογές 2019 πλησιάζουν κι οι υποψήφιοι αυξάνονται και πληθύνονται!

Ευρωεκλογές 2019 εν όψει, και συγκεκριμένα, αυτή την Κυριακή που μας έρχεται, 26 Μαΐου 2019. Τα πολιτικά κόμματα έχουν βγάλει τα προεκλογικά τους σποτάκια και οι υποψήφιοι στις εκλογές φαίνεται να ξεπηδούν από κάθε κλάδο και τομέα δημόσιας ζωής, είτε πρόκειται για γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, είτε ακόμα και για αθλητές.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, άλλη μια υποψηφιότητα εκτός του στενού πολιτικού χώρου, κάνει την εμφάνισή της και, μάλιστα, στο πλευρό του Ηλία Ψηνάκη!

Ο λόγος για τον γνωστό ποδοσφαιριστή και πρώην διαγωνιζόμενο του Survivor, Λάμπρο Χούτο, ο οποίος, με σχετική ανάρτηση στα social media, γνωστοποίησε την κάθοδό του στον πολιτικό στίβο.

Για τις επικείμενες Ευρωκλογές 2019, λοιπόν, ο Λάμπρος Χούτος θέτει υποψηφιότητα στο πλευρό του Ηλία Ψηνάκη, με τον συνδυασμό «Πολίτες». Να σημειώσουμε ότι ο πρώην αγωνιστής του ριάλιτι επιβίωσης, έχει κάνει καριέρα αθλητή και στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, πράγμα που επιβεβαιώνει κι ο ίδιος με ανακοίνωσή του.

Το μήνυμα του Λάμπρου Χούτου για τις επερχόμενες εκλογές είναι το εξής:

Ταξιδεύοντας πολύ συχνά στο εξωτερικό και βλέποντας την τεράστια απήχηση της χώρας μας σε κάθε γωνία της Ευρώπης, συνειδητοποίησα πως η Ελλάδα με τη δυναμική της, πρέπει και μπορεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές χώρες. Από την άλλη όμως, με λυπεί το γεγονός ότι η χώρα μας είναι σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, στα όρια της χρεοκοπίας, αλλά και πολλά χρόνια πίσω σε σημαντικούς τομείς. Στόχος μου είναι, να δω μια μέρα την Ελλάδα να πορεύεται σε παρόμοιους ρυθμούς εξέλιξης και βιωσιμότητας με τις άλλες χώρες, αλλά και κάθε παιδί να μπορεί να βλέπει τα όνειρα επιτυχίας του μέσα από την Ελλάδα και όχι μόνο έξω από αυτήν. Πιστεύω πως ο πιο σύντομος τρόπος να το πετύχουμε αυτό, είναι μέσω σημαντικών συνεργασιών με άλλες χώρες τις Ευρώπης, αλλά και με επενδυτικά προγράμματα στους τομείς που έχουμε ανάγκη. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε ως προτεραιότητα το «εμείς» και όχι το «εγώ».

Δες τη σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συνδυασμού:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ταξιδεύοντας πολύ συχνά στο εξωτερικό και βλέποντας την τεράστια απήχηση της χώρας μας σε κάθε γωνία της Ευρώπης, συνειδητοποίησα πως η Ελλάδα με τη δυναμική της, πρέπει και μπορεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές χώρες. Από την άλλη όμως, με λυπεί το γεγονός ότι η χώρα μας είναι σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, στα όρια της χρεοκοπίας, αλλά και πολλά χρόνια πίσω σε σημαντικούς τομείς. Στόχος μου είναι, να δω μια μέρα την Ελλάδα να πορεύεται σε παρόμοιους ρυθμούς εξέλιξης και βιωσιμότητας με τις άλλες χώρες, αλλά και κάθε παιδί να μπορεί να βλέπει τα όνειρα επιτυχίας του μέσα από την Ελλάδα και όχι μόνο έξω από αυτήν. Πιστεύω πως ο πιο σύντομος τρόπος να το πετύχουμε αυτό, είναι μέσω σημαντικών συνεργασιών με άλλες χώρες τις Ευρώπης, αλλά και με επενδυτικά προγράμματα στους τομείς που έχουμε ανάγκη. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε ως προτεραιότητα το «εμείς» και όχι το «εγώ». -ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΟΥΤΟΣ Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ανεξάρτητη πρωτοβουλία «ΠΟΛΙΤΕΣ» του @iliaspsinakis #Europe #Greece #polites #europeanelections

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΟΛΙΤΕΣ του Ηλία Ψινάκη (@psinakispolites) στις

Δείτε ακόμα: Η Lime προσφέρει δωρεάν διαδρομές με ηλεκτρικά πατίνια για… τις εκλογές!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486