Westworld: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο και δεν μπορώ να περιμένω!
Το πρώτο τρέιλερ για τον 3ο κύκλο του Westworld μόλις κυκλοφόρησε!

Το Westworld είναι μία από τις σειρές επιστημονικής φαντασίας που έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Κάτι το φουτουριστικό περιβάλλον, κάτι η δράση, κάτι τα παιχνίδια που παίζει με το μυαλό σου έχουν κάνει τη σειρά αυτή να ξεχωρίζει.

Κάθε κύκλος είναι ένα κινηματογραφικό αριστούργημα, αφού όλα είναι προσεγμένα. Και γι αυτό άλλωστε ανάμεσα στους κύκλους έχει ένα κενό 18 μηνών περίπου! Αρκετό για να κάνεις τους φανς να ανυπομονούν!

Το θετικό είναι ότι κάθε κύκλος είναι σχετικά αυτοτελής. Δηλαδή, η ιστορία που ξεκινάει στην αρχή ολοκληρώνεται και παίρνεις όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Αλλά, πάντα υπάρχει ένα στοιχείο που θα σε μεταφέρει στον επόμενο κύκλο και στο επόμενο μεγάλο μυστήριο.

Από τον δεύτερο στον τρίτο κύκλο (και spoiler για όσους δεν έχουν δει τη σειρά) είναι η καταστροφή του πάρκου αναψυχής και η απόδραση της Ντολόρες και, άλλων ρομπότ, στον κανονικό κόσμο!

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο και μας ενημέρωσε ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020! Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή του Aaron Paul!

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το Breaking Bad, θα παίξει στη σειρά κι αν κρίνουμε από το πρώτο αυτό τρέιλερ θα έχει και αρκετά σημαντικό ρόλο. Πάντως, το τρέιλερ φαίνεται τουλάχιστον κινηματογραφικό και σίγουρα θα είμαι ένας από αυτούς που θα τον παρακολουθήσουν!

Ζούμε στο Westworld, λοιπόν!

Δες το τρέιλερ!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: 4 σειρές για να δεις τώρα που τελείωσε το Game of Thrones!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;