8 λέξεις: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου!
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Ο Ανδρέας Γεωργίου μετά την τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει με τις δύο πρώτες σειρές που έχει σκηνοθετήσει, το “Μπρούσκο” και το “Τατουάζ”, ετοιμάζει ακόμη μία νέα σειρά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Και λίγο πριν το τέλος του “Τατουάζ” βγήκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ!

Μάλιστα, τα γυρίσματα για τη νέα αυτή τηλεοπτική σειρά έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται στην Κέρκυρα! Από ότι φαίνεται από το trailer θα είναι μία ιστορία αγάπης με έντονες συγκινήσεις! Και ο τίτλος αυτής… “8 Λέξεις“!

Και το καστ είναι γεμάτο με γνωστούς ηθοποιούς, άλλοι έχουν δουλέψει ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου και άλλοι δουλεύουν για πρώτη φορά. Στο καστ της σειράς συμμετέχουν η Βάνα Δημητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου, στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Απόστολος Γκλέτσος, Πέμη Ζούνη, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα, Δανάη Παππά, Ειρήνη Καραγεώργη και Ιάσωνας Παπαματθαίου.

Η υπόθεση με λίγα λόγια φαίνεται να επικεντρώνεται σε μία γυναίκα, η 23χρονη ηθοποιός Ειρήνη Καραγεώργη, που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες. Μάλιστα, αυτοί είναι αδέλφια. Τον έναν από αυτούς υποδύεται ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο άλλος είναι ο Ιάσωνας Παπαματθαίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα προβληθεί στις τηλεοπτικές οθόνες η νέα αυτή σειρά!

Δες το trailer της νέας σειράς!

Δες ακόμα: Έτσι θα ονομάζεται η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;