Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ο Άρης στον Καρκίνο από τις 16 Μαΐου 
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Άρης στον Καρκίνο από τις 16 Μαΐου 

O πληγωμένος Μαχητής

Από την Λίλιαν Σίμου 

Ο Άρης, ο πλανήτης που δυναμιτίζει τη δράση μας περνά από το ζώδιο των Διδύμων στο ζώδιο του Καρκίνου και θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό ως και την 2α Ιουλίου

Ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται στο ζώδιο της αστρολογικής του πτώσης, δηλαδή στην πλέον αδύναμη θέση.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δραστηριοποιηθούμε ατομικά και συλλογικά αυτή την εποχή. Δεν σταματά ποτέ η μάχη για ζωή. Υπάρχει όμως διαφορά στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούμε τις υποθέσεις μας.

Κι αυτό γιατί ένας πλανήτης σε αδυναμία ή πτώση, αργεί να αποδώσει ή αποδίδει με δυσκολία τα ταλέντα και τις δυνατότητές του.

Ο Άρης είναι ένας εξωστρεφής πλανήτης, αφού συμβολίζει την κινητοποίησή μας, το θάρρος και την τόλμη μας. Όταν βρίσκεται στον Καρκίνο ωστόσο, κατευθυνόμαστε προς το εσωτερικό και μ’ αυτόν τον τρόπο μπορούν να έρθουν στο φως λάθος χειρισμοί και ενέργειες, δικές μας ή άλλων.

Συνεπώς να οδηγηθούμε προς την συνειδητοποίηση των πραγματικών δεδομένων, που μπορούν, σε τελική ανάλυση, να συμβάλουν στην αυτογνωσία μας.

Η δράση και η αντίδραση πάλλονται από τις δονήσεις των συγκινήσεων. Κρυφά τραύματα, ευάλωτα σημεία του ψυχισμού ενεργοποιούνται. Ο συναισθηματισμός γίνεται παγίδα και ενώ επιδιώκουμε την γαλήνη, οι προκλήσεις δεν μας επιτρέπουν να επικρατήσει.

Ο ανταγωνισμός κουράζει αυτή την εποχή, ενώ μπορεί να δεχτούμε αγνωμοσύνη από εκείνους που θεωρήσαμε πολύ οικείους. Μία ακόμη εκδοχή είναι να αναλογιστούμε την αδικία ανθρώπων που φροντίσαμε και στηρίξαμε. Ωστόσο, είμαστε επιρρεπείς προς κάθε αδύναμη ψυχή.

Η στάση μας μπορεί να είναι αμυντική και επιφυλακτική. Θα παίρνουμε πρωτοβουλίες για ό,τι ή όσους αγαπήσαμε. Συνήθως θα αναλαμβάνουμε μόνοι ένα έργο. Όταν μας «πνίγει το άδικο», θα αντιδράμε παρορμητικά και διεκδικητικά. Θα μας απασχολεί ο αδύναμος, ο πληγωμένος, αλλά ας μην γίνουμε θύμα του πόνου των άλλων.

Μπορεί να είμαστε ευέξαπτοι και εύθικτοι. Κάποια φορά θα αντιδράσουμε παράτολμα, καθώς η δράση βγαίνει μέσα από άτολμες αρχικά κινήσεις. Θα έχουμε νοσταλγικές μνήμες και μία στροφή προς το παρελθόν.

Ο Άρης στον Καρκίνο λοιπόν συνδυάζει τις ενστικτώδεις και υποσυνείδητες δυνάμεις (πολλές φορές και διαισθητικές), οι οποίες ενεργοποιούνται και λειτουργούν προστατευτικά σε κάθε κίνδυνο –πραγματικό ή μη- που υπάρχει η εντύπωση ότι παρουσιάζεται. Αυτό το δίχτυ προστασίας που απλώνεται έχει σχέση μ’ ένα ακόμη χαρακτηριστικό του, το οποίο σχετίζεται με την αναδρομή σε παρελθούσες καταστάσεις, οι οποίες θ’ αποτελέσουν το υπόβαθρο για το πώς θ’ αντιδράσει στο παρόν.

Αυτή την εποχή αν λειτουργήσουμε παρορμητικά, δύσκολα θα καταφέρουμε να μην πληγώσουμε τους συνανθρώπους μας στην προσπάθεια να υπερασπιστούμε τις θέσεις μας.

Κυκλοθυμικές αντιδράσεις, λόγω υπερβολικής ευαισθησίας ενδέχεται να υπάρξουν, καθώς και προβλήματα ενδο-οικογενειακά.

Σημαντικές όψεις (ακριβείας):

Ο Άρης βρίσκεται στον παρορμητικό σταυρό, και δέχεται κάποιες ενδιαφέρουσες όψεις:

12 – 13 Ιουνίου: τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα, αντίθεση με Κρόνο και σύνοδος με τον Β. Δεσμό της Σελήνης

Ευαισθησίες, έμπνευση και καλλιτεχνική δράση. Ρομαντικές κατακτήσεις. Ας αποφύγουμε όμως να επενδύσουμε παρορμητικά, στο συναίσθημα ή στην συγκίνηση. Σημαντικές αποφάσεις ή επιλογές που θα έχουν διάρκεια ή θα φέρουν αλυσιδωτές αντιδράσεις

19 – 20 Ιουνίου: αντίθεση προς τον Πλούτωνα και σύνοδο με Ερμή

Πάθος, ένταση, κρίση σε ό,τι δεν έχει γερά θεμέλια, ισχυρογνωμοσύνη, αντιπαραθέσεις σε πεποιθήσεις και πείσμα.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Αναζητάτε την προσωπική σας διαδρομή και ένα σημαντικό στόχο ή προοπτική. Η περίοδος αυτή σας υπόσχεται μία ιδιαίτερη ανακατάταξη, που όμως μπορεί να προκαλέσει σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα. Η ένταση, το πάθος αλλά και η μαχητικότητα, θα σας κάνουν απότομους και αρκετά εριστικούς. Ενίοτε αυτό θα φέρνει αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια, ενίοτε θα βγαίνει ως δυσκολία στις κοινωνικές σας σχέσεις. Επειδή και τα δύο είναι δυσάρεστα, προσπαθείτε να μην επαναλάβετε λάθη του χθες και να διδαχθείτε από αυτά. Αντί να επιβάλλεστε επίμονα στους οικείους σας, αποφασίστε να ξεκινήσετε μαζί τους μία νέα μορφή επικοινωνίας, περισσότερο εσωτερικής. Στην πορεία της διέλευσης του Άρη στον Καρκίνο, οι ιδέες σας φωτίζονται και μπορείτε να κρίνετε πιο σωστά κυρίως τις σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο και στις δοκιμασίες. Είναι αυτές που αξίζουν πραγματικά για σας και σας φέρνουν πιο κοντά με εκείνους που θεωρείτε πλέον «σαν οικογένεια».

Ταύρος

Δεν είναι εύκολο να σας δοθεί το περιθώριο για διάλογο, δίχως να το έχετε επιδιώξει με σθένος και πείσμα. Καθώς οι σχέσεις με τους στενούς συγγενείς είναι λίγο δύσκολες, θα έχετε την δυνατότητα να τους πλησιάσετε και να συζητήσετε, μόνο αν έχετε μεθοδεύσει καλά τα βήματά σας και αν θεωρείτε πως είναι σημαντικό να προοδεύσει ο διάλογος, η επικοινωνία. Αν είστε όμως επιτακτικοί και εριστικοί, ακόμη κι αν έχετε δίκιο, θα έρθετε σε δύσκολη θέση. Επειδή μπορεί στο επάγγελμά σας να παίζει ιδιαίτερο ρόλο η επικοινωνία, θα είστε πειστικοί, ίσως όμως και πιεστικοί. Θα ήταν καλό να μην φανείτε ανελαστικοί και να έχετε λίγο περισσότερη υπομονή. Επίσης, σε ό,τι αφορά τις εμπορικές σας συναλλαγές, θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο βήμα η επιμονή σας για να βρείτε ένα καλύτερο στόχο.

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σας είναι ακόμη μία φορά σε μία σημαντική περίοδο για σας. Θα είναι απαραίτητο να μην κάνετε μεγάλα «ανοίγματα» ή έξοδα, ωστόσο θα πρέπει να στραφείτε στην εξέταση και μελέτη σχεδιασμού, που θα σας δημιουργήσει προοπτικές εξέλιξης. Η ανάπτυξη που θα κάνετε στις δυνατότητες που σας παρέχει η εργασία σας, θα φανεί και θα αποδώσει σε ένα μελλοντικό χρόνο. Ενθουσιάζεστε και ίσως περιμένετε άμεσα αποτελέσματα, όμως δεν είναι εύκολο αυτά να φανούν. Σας απασχολεί λοιπόν το κέρδος, είστε βιαστικοί και παρορμητικοί όμως και αυτό δεν θα σας ωφελήσει. Τα άμεσα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα σας δημιουργήσουν μία στερεή βάση για το μέλλον. Ανοίγονται προοπτικές, με υπομονή όμως και δίχως σπατάλη δυνάμεων ή χρόνου.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;