Eurovision 2019: Τι αλλάζει στα προγνωστικά για Ελλάδα και Κύπρο μετά την πρώτη πρόβα;
Τα προγνωστικά για την Eurovision 2019 έχουν αλλαγές μετά την πρώτη πρόβα των διαφόρων χωρών!

Το σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε οι πρώτες πρόβες των διαφόρων χωρών για τη Eurovision 2019. Συνήθως, εκεί είναι που αλλάζουν κατά πολύ και τα προγνωστικά για τον μεγάλο τελικό του διαγωνσιμού.

Έτσι και φέτος, υπάρχουν κάποιες αλλαγές μετά την πρώτη τεχνική πρόβα των χωρών. Όπως ανέφερε και το Happy Day, η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα, μετά την πρώτη της πρόβα, φαίνεται να περνάει στον τελικό και, μάλιστα, να βρίσκεται στην πρώτη θέση του Α’ ημιτελικού.

Η Κύπρος με την Τάμτα πέφτει στη δεύτερη θέση του ίδιου ημιτελικού. Επίσης, τα προγνωστικά για τον τελικό της Eurovision 2019 δείχνουν τόσο την Κατερίνα Ντούσκα όσο και την Τάμτα να ανεβαίνουν μία θέση στην κατάταξη του τελικού.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα βρίσκεται στην ένατη θέση και η Κύπρος στην έβδομη. Από ότι φαίνεται και τα δύο τραγούδια αρέσουν πολύ στους φανατικούς του διαγωνισμού τραγουδιού.

Το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά τη βραδιά του τελικού που θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου θεωρείται η Ολλανδία με το “Arcade”. Τα 42 fan clubs της Eurovision ανά τον κόσμο έκαναν τις δικές τους ψηφοφορίες και ψήφισαν ότι η νίκη θα πάει στην Ιταλία και στον εκπρόσωπό της Mahmood με το τραγούδι του “Soldi”.

Τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν! Το μόνο που μένει να δούμε είναι το τι θα γίνει στη φετινή Eurovision και ποιες θα είναι οι εκπλήξεις του τελικού!

Δες επίσης: Eurovision 2019: Δείτε την πρώτη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;