9 πράγματα σε μία σχέση που είναι πιο σημαντικά από το σεξ!

Από neolaia.gr Team 3 Μαΐου 2019

Κι όμως το σεξ δεν είναι το μόνο σημαντικό σε μία σχέση!

Ξέρουμε όλοι το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο σε μία σχέση. Αλλά, βλέπεις, υπάρχουν και άλλα πράγματα που αν δεν έχει μία σχέση, τότε, όσο καλό και να είναι το σεξ, θα υπάρξουν προβλήματα.

Είναι κάποια πράγματα που συχνά ξεχνάμε ότι μπορούν να φτιάξουν ή να καταστρέψουν μία οποιαδήποτε σχέση! Θέλεις να μάθεις ποια είναι αυτά;

1. Σεβασμός

Ο ένας πρέπει να σέβεται τον άλλο σε μία σχέση! Είναι πολύ σημαντικό!

2. Να θέλετε ίδια πράγματα

Μία σχέση για να λειτουργήσει πρέπει να έχει και κάποια κοινά. Ένα από αυτό είναι να θέλετε και οι δύο παρόμοια πράγματα. Δεν μπορεί ο ένας να θέλει να ζήσει στο εξωτερικό κι ο άλλος στην Ελλάδα και να λειτουργήσει η σχέση αυτή!

3. Επικοινωνία

Να κάτι πολύ, μα πολύ, πιο σημαντικό από το σεξ! Να μπορείτε να πείτε αυτό που θέλεις και σκέφτεσαι και ο άλλος να σε καταλαβαίνει.

4. Να υποστηρίζεται ο ένας τον άλλο

Η σχέση είναι σαν μία όαση αγάπης και υποστήριξης. Αν δεν υπάρχει η υποστήριξη, τότε είναι πολύ εύκολο να χαλάσουν όλα!

5. Γέλιο

Μπορείτε να κάνετε ο ένας τον άλλο να γελάει. Περνάτε καλά μαζί και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

6. Ξέρετε πώς να περνάτε χρόνο μαζί

Μπορεί μέσα στη μέρα σου να μην έχεις πολύ χρόνο για όλα. Αλλά, ξέρεις πώς να κάνεις αυτόν τον λίγο χρόνο που έχεις να μετράει!

7. Εμπιστοσύνη

Ακόμη ένα βασικό σημείο κάθε σχέσης. Το σεξ μπορεί να είναι καλό, μπορεί να υπάρχει επικοινωνία και ότι άλλο σκεφτείς, αλλά η εμπιστοσύνη είναι θεμέλιος λίθος!

8. Συμπαθείς τους φίλους του

Πολύ σημαντικό! Για κάποιο λόγω τους έχει επιλέξει, όπως και εσένα. Οπότε, δεν πρέπει και δεν μπορείς να τον απομονώσεις από αυτούς.

9. Μπορείς να συγχωρέσεις

Κάτι πολύ δύσκολο! Αλλά πολύ σημαντικό. Όλοι κάνουμε λάθη στη σχέση μας, αλλά πρέπει να υπάρχει συγχώρεση. Εντάξει, εκτός αν είναι κάτι πολύ σοβαρό!

Δες ακόμα: 7 πράγματα που πρέπει να κάνεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στη σχέση σου!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486