Game of Thrones: Ο σωσίας του Tyrion πρωταγωνιστεί σε μία επική διαφήμιση!
Ο Peter Dinklage έχει σωσία και πρωταγωνιστεί σε μία ξεκαρδιστική διαφήμιση!

Λένε ότι όλοι έχουμε κάποιον που μας μοιάζει πάρα πολύ κάπου στον κόσμο! Ο Tyrion Lannister έχει τον σωσία του στο Πακιστάν! Σε μια ξεκαρδιστική διαφήμιση με αναφορές στο Game of Thrones εμφανίζεται ο εν λόγω σωσίας και έχει σαρώσει στο διαδίκτυο.

Πρωταγωνιστής ένας σερβιτόρος ο οποίος είναι ο σωσίας του ηθοποιού Peter Dinklage. Ο ηθοποιός έχει γίνει γνωστός μέσα από τη σειρά Game of Thrones και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

Ο σωσίας του Tyrion πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό για φαγητό. Ονομάζεται Rozi Khan και είναι σερβιτόρος. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος δεν ήξερε τίποτα για το Game of Thrones μέχρι που όσοι τον συναντούσαν στον δρόμο του ζητούσαν αυτόγραφο ή να βγουν μαζί του μία φωτογραφία!

Ο 26χρονος αφού πρώτα έγινε γνωστός μέσα από το διαδίκτυο κλήθηκε να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό για την εταιρεία διανομής φαγητού Cheetay. Και… από ότι φαίνεται δέχτηκε!

Η διαφήμιση τον δείχνει να κάθεται για φαγητό σε διάφορα εστιατόρια όπου τον πλησιάζουν άγνωστοι αλλά και το προσωπικό και είτε του ζητούν selfie είτε του ζητούν να τους πει το τέλος της σειράς. Γιατί, όπως άλλωστε και πολλοί άλλοι, τον μπερδεύουν με τον πρωταγωνιστή της γνωστής σειράς!

Αλλά έχει και συνέχεια. Ένας σερβιτόρος τον πλησιάζει και του λέει “winter is coming” και ένας άλλος την επική ατάκα από την σειρά “έμαθα ότι πάντα πληρώνεις τα χρέη σου”.

Δες τη ξεκαρδιστική διαφήμιση!

Δες επίσης: 10 Game of Thrones GIFS που θα σου φανούν χρήσιμα σε κάθε συζήτηση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;