Κάννες 2019: Ο Γιώργος Λάνθιμος θα είναι στην επιτροπή του φεστιβάλ!

Από neolaia.gr Team 30 Απριλίου 2019

Ο Γιώργος Λάνθιμος θα είναι ένα από τα μέλη της επιτροπής για τις Κάννες 2019!

Ένα από τα διασημότερα φεστιβάλ κινηματογράφου στον κόσμο έχει κάνει τις πρώτες ανακοινώσεις για το τι θα περιμένουμε. Και βέβαια μιλάμε για τις Κάννες 2019 που έχουν ανακοινώσει τις ταινίες που θα συμμετέχουν στο διαγωνιστικό κομμάτι! Ακόμη μία ανακοίνωση, όμως, μας έφερε πολύ μεγάλη χαρά!

Οι διοργανωτές για το 72ο φεστιβάλ των Καννών, μόλις ανακοίνωσαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής! Ανάμεσα σε αυτά φιγουράρει και ο σκηνοθέτης που έφερε τα πάνω κάτω στις Κάννες το 2009 και από τότε είναι πιστός στο ραντεβού του. Αυτός είναι ο Γιώργος Λάνθιμος!

Ο Έλληνας σκηνοθέτης θα είναι μέλος της επιτροπής που θα περιλαμβάνει την Αμερικανίδα ηθοποιό Ελ Φάνινγκ, τον Γάλλο δημιουργό κόμικ Ενκί Μπιλάλ και τον Γάλλο σκηνοθέτη Ρομπέν Καμπιγιό.

Ο πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Μεξικανός σκηνοθέτης Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου και η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τέσσερις γυναίκες και τέσσερις άνδρες. Στην επιτροπή θα συμμετάσχουν επίσης η ηθοποιός και σκηνοθέτης από τη Μπουρκίνα Φάσο, Μεμουνά Ντιάγε όπως και άλλοι τρεις σκηνοθέτες και σεναριογράφοι.

Αυτοί είναι οι Κέλι Ράικαρντ, Αμερικανίδα σκηνοθέτης, Ιταλίδα Αλίτσε Ρορβάκερ και ο Πολωνός Παβέλ Παβλικόφσκι.

Η επιτροπή για τις Κάννες 2019 θα απομείνει τα βραβεία της στις 25 Μαΐου.

Δες επίσης: Κάννες 2019: Οι ταινίες που διεκδικούν τον Χρυσό Φοίνικα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486