Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Αφροδίτη στον Κριό από την Μεγάλη Εβδομάδα

Από neolaia.gr Team 29 Απριλίου 2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο δικό σου ζώδιο;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Αφροδίτη στον Κριό από την Μεγάλη Εβδομάδα

από την Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Η Αφροδίτη κινείται πλέον από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας στο πρώτο ζώδιο της Άνοιξης, τον Κριό. Αφήνοντας την ευαίσθητη θέση της στους Ιχθείς, περνά στο φλογερό ζώδιο του Κριού, αλλά σε θέση αδυναμίας. Παρά ταύτα, προσδίδει ενθουσιασμό και αρκετή δυναμική στο εξής.

Εξ άλλου, καθώς ο Ήλιος είναι στον Ταύρο, στο δικό της ζώδιο, μεταξύ τους βρίσκονται σε μία αμοιβαία συνεργασία, λόγω του ότι ο ένας κυβερνά το ζώδιο του άλλου. Πιστεύω το «πάντρεμα» των δυνατοτήτων τους, θα φέρει θετικά αποτελέσματα αυτή την Άνοιξη.

Η Αφροδίτη, ως πλανήτης, είναι η έννοια της απόλαυσης των πέντε αισθήσεων. Ό,τι αγγίζουμε, γευόμαστε, αισθανόμαστε, απολαμβάνουμε ή δεν συμπαθούμε, εκφράζεται μέσω της Αφροδίτης. Η έννοια της ασφάλειας και της ανασφάλειας, επίσης.

Κατά συνέπεια, η Αφροδίτη είναι βασικός παράγων για να νιώσουμε ωραία στη ζωή.

Αστρολογικά, η θέση της Αφροδίτης στον Κριό, είναι σε αδυναμία. Ωστόσο, η αδυναμία της αυτή εκφράζει την αδυναμία εγκράτειας. Το συναίσθημα προκύπτει μέσα από ενθουσιασμό. Η παρόρμηση είναι φλογερή και ιδιαίτερα ενθουσιώδης, έντονη και έλκει το ενδιαφέρον.

Όλα επισημαίνουν την ανάγκη για μία νέα αρχή, το συναίσθημα έρχεται σαν επισφράγισμα να μας θυμίσει, πως η αρχή και η ιδέα για να βλαστήσει και να καρποφορήσει, πρέπει να περιέχει συγκινήσεις.

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Κριό, που θα διαρκέσει ως την 15η Μαΐου, μας κάνει περισσότερο ενθουσιώδεις και ερωτικούς.

Κάθε μας κίνηση, κάθε μας επιλογή, μπορεί να λειτουργήσει μέσα από την εξωτερίκευση των συναισθημάτων. Σε μία διαρκή αναζήτηση και χάνοντας το μέτρο, ίσως κάποιες φορές, κάνουμε λάθη λόγω ταχύτητας και έλλειψης προγραμματισμού.

Οι εναλλαγές της διάθεσής μας θα φέρνουν άλλοτε μεγάλη χαρά κι άλλοτε μεγάλη αποθάρρυνση.

Το ένστικτο μπορεί να επισκιάζει την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις, όπου το «Εγώ» θα προβάλλεται προκλητικά και θα επιβάλλεται στο «Εμείς».

Ίσως όμως, για κάποιους από εμάς, όπου το συναίσθημα λειτούργησε ως τώρα παθητικά και δεκτικά, να είναι η ευκαιρία της προώθησης των προσωπικών αναγκών.

Θα χρειαστεί να προσέχουμε την ζήλια και τις παρεξηγήσεις μεταξύ αγαπημένων μας. Βιαστικές κινήσεις ή αποφάσεις, λόγια που ίσως φαίνονται καυστικά και ενοχλούν, δημιουργούν εξάρσεις στα συναισθήματα και περιορίζουν την κρίση μας.

Οι αξίες μας είναι κινητήριος δύναμη, αλλά παράλληλα είναι και μία παρακίνηση για να διείσδυση, πρωτοβουλίες, συνεργασίες, εκδήλωση της λίμπιντο και της δημιουργικής μας δύναμης.

Όλα αυτά, θα φέρουν στο φως την ουσία της ζωής, μέσα από απολαύσεις όμως που δεν θα έχουν διάρκεια.

Καθώς η Αφροδίτη θα είναι σε διαρκή κίνηση μέσα στο περιβάλλον του Κριού, θα δημιουργήσει δυναμικές όψεις προς τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Ο Δίας θα αναπτύξει τις προσδοκίες μας και τα συναισθήματα, ενώ θα δεχθούμε πρόκληση από τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, να κάνουμε ξεκαθαρίσματα σε επιδιώξεις συναισθηματικές και υλικές.

Αλλά όπως και να το κάνουμε, διανύουμε μία περίοδο κατά την οποία, θα είμαστε σε εγρήγορση, κινητοποίηση και διαρκή αναζήτηση της φλόγας της ζωής.

Η αδράνεια απομακρύνεται, η επιθυμία για ένα όραμα που θα φλογίζει την καρδιά και θα μας εμπνέει, ενισχύεται.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται σε αντοχή και αξία.

Αυτές που θα παραμείνουν, έχουν δώσει δείγματα γραφής για την ποιότητα και κατανοούμε πως είναι ξεχωριστές και μοναδικές!

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια, με βάση την εικόνα της Αφροδίτης στην νέα της θέση.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Το ένστικτο δημιουργεί εξάρσεις και συγκινήσεις που εναλλάσσονται ανάλογα με τις αποφάσεις και τις σκέψεις της στιγμής. Άλλοτε ευχάριστες εντυπώσεις, άλλοτε απογοήτευση, είναι αυτά που σας χαρακτηρίζουν τις μέρες που κυλούν. Η φύση σας ακμάζει και αναπτύσσεται αυτή την εποχή, αλλά είναι μία παρόρμηση που δεν μπορείτε συχνά να ελέγχετε. Οι τάσεις και οι ροπές σας, ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σας, είναι σε νέο κύκλο έκφρασης και θέλετε να δημιουργήσουμε ή να βιώσετε έντονα τη ζωή. Ωστόσο, η βοήθεια θα έρθει μόνο αν αποφασίσετε τι θέλετε πραγματικά, βάση όσων έχουν ήδη συμβεί. Οι αξίες σας είναι ίσως πιο αληθινές από πριν. Η παραγωγική σας δύναμη ανθίζει ανάλογα με το βάρος που θα δώσετε στα γήινα και απτά γύρω σας. Ζητήστε αποδείξεις της αγάπης και της αφοσίωσης των άλλων. Αλλά παράλληλα, επιδιώξτε να είστε σαφείς με την εξωτερική σας εικόνα. Δυναμικά, αλλά με σταθερούς ρυθμούς, οργανώστε το αύριο, σύμφωνα με τις προσωπικές σας εκτιμήσεις.

Ταύρος

Επιδιώκοντας να αντιληφθείτε τα «θέλω» σας, είστε στην καλύτερη περίοδο αυτή τη στιγμή. Επομένως, επίμονα και σταθερά, ας παραμείνετε στις προσωπικές σας εκτιμήσεις και ας δώσετε το στίγμα της φιλοσοφίας σας. Σταδιακά θα έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους άλλους, αφού με τη σειρά σας θα γνωρίζετε πλέον και θα αναγνωρίζετε αυτό που ζητάτε. Έχετε ένστικτο που μπορεί να σας καθοδηγήσει ουσιαστικά και σταθερά. Καθώς η περίοδος χάριτος για σας έχει τελειώσει και σε λίγο θα υποδεχθείτε στο ζώδιό σας τον Δία, θα πρέπει από τώρα να βρείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο. Αλλά οι πιέσεις για να αναλάβετε δράση ως τώρα, δεν είχαν τα καλύτερα αποτελέσματα. Συνεπώς, μην χάνετε άλλο χρόνο. Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ηλιακού σας ζωδίου, δυναμιτίζει τις ισορροπίες. Αγωνιάτε και θέλετε ένα κρυφό όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Σας λείπει όμως η αποφασιστικότητα και αυτή την εποχή, την αποκτάτε. Θα πρέπει να επιμείνετε πεισματικά, διατηρώντας την φλόγα για το όνειρό σας, ζωντανή!

Δίδυμοι

Δίχως μία νέα αρχή στην αισθηματική σας ζωή, αισθάνεστε να βρίσκεστε κάπου στο κενό. Είστε δημοφιλείς και θα ήταν καλό να βρίσκεστε διαρκώς με άλλους ανθρώπους. Θα καλλιεργήσετε γνωριμίες, θα είστε όλο και περισσότερο αρεστοί και σίγουρα θα υπάρχουν προσωπικές και ερωτικές επιτυχίες. Ωστόσο, το πρόβλημα με σας είναι πως δεν έχετε διάρκεια σε ό,τι αναλαμβάνετε. Για κάποιους λόγους θα ήταν σωστό να είστε χαλαροί, αλλά για να γίνετε αποτελεσματικοί, με κόπο ίσως, θα πρέπει να επιμείνετε και να εστιαστείτε στους κρυφούς σας πόθους. Οι επιθυμίες αυτές, θα γίνουν το αντίβαρο στην εξισορρόπηση που επιδιώκετε. Οι προσδοκίες σας είναι αυτές που σας δίνουν πολλά ερεθίσματα, αλλά και μαγνητίζουν ιδέες και ανθρώπους να έρθουν κοντά σας. Παρ’ όλ’ αυτά, είστε λιγότερο αποτελεσματικοί καθώς η διάθεση αλλάζει. Σκεφθείτε με πείσμα, οραματιστείτε σταθερά κάτι και σίγουρα θα το κερδίσετε!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486