Τελικά απατάς όταν φλερτάρεις;

Από neolaia.gr Team 27 Απριλίου 2019

Η ερώτηση για το 1 εκατομμύριο!

Μια μεγάλη συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει με αυτή την ερώτηση και πιθανότατα άκρη δε θα βγει. Γιατί στα θέματα των σχέσεων τα πράγματα είναι ρευστά κι υποκειμενικά. Είμαι όμως εδώ για να σου πω τη γνώμη μου, είτε τη ζήτησες, είτε όχι.

Δύο άνθρωποι που αποφασίζουν να μπουν σε μία σχέση, έχουν άτυπα συμφωνήσει να είναι πιστοί ο ένας στον άλλον (εκτός φυσικά αν έχουν συναποφασίσει ότι θέλουν μια πιο open σχέση). Αλλά δεν είναι αυτό που σε κρατά από το να απατήσεις τον άνθρωπό σου. Είναι ο έρωτας που αισθάνεσαι γι’ αυτόν!

Όταν πραγματικά είσαι ερωτευμένος με κάποιον, τότε δε νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις με κάποιον άλλο. Το μυαλό σου είναι σ’ αυτόν και η επιβεβαίωση που παίρνεις από αυτόν είναι αρκετή.

Αν λοιπόν ξεκινήσεις να μπαίνεις σε τρυπάκια να φλερτάρεις βγαίνοντας έξω με γυναικοπαρέα, ή κι αν θες να ανταλλάζεις συχνά μηνύματα με διάφορους στα social media, καθησυχάζοντας τον εαυτό σου ότι «Δεν κάνω και τίποτα μωρέ, απλά μιλάω!», τότε μάλλον δεν είσαι πραγματικά ερωτευμένη με τον άλλο.

Κι απλά περιμένεις μία αφορμή για να πας το φλερτ ένα βήμα παραπέρα.

Δεν είναι κακό… Κάποιες σχέσεις δεν είναι γραφτό να προχωρήσουν… Κι αν όλα αυτά που σου λέω σου φαίνονται υπερβολικά, βάλε τον εαυτό σου να φανταστεί τον αγαπημένο σου, να φλερτάρει με μια κοπέλα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που φλερτάρεις εσύ. Μήπως τώρα δε σου φαίνονται και πολύ υπερβολικά;

Οπότε ναι. Μπορεί να μην απατάς ακριβώς τη σχέση σου με το φλερτ, αλλά πόσο απέχεις πραγματικά;

Δες κι αυτό: 5 σημάδια ότι σε έχει ερωτευτεί κι ας μην το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ