Φοιτητική ζωή: 6 λάθη που κάνουν όλοι οι φοιτητές αλλά δεν τα παραδέχονται!

Από neolaia.gr Team 18 Απριλίου 2019

Στη φοιτητική ζωή όλοι κάνουν κάποια λάθη που, πολλές φορές, δε θέλουν να παραδεχτούν!

Η φοιτητική ζωή σου είναι μία περίοδος που μπορείς να κάνεις πολλά λάθη και να μάθεις από αυτά! Θα αποκτήσεις κάποιες συνήθειες που έχουν όλοι οι φοιτητές και δεν τους βγαίνουν σε καλό.

Δε λέω πρέπει να περάσεις μία υπέροχη φοιτητική ζωή, αλλά πρόσεχε και εσύ λίγο! Μην το παρατραβάς!

Δε φτάνει που τα κάνουν, οι περισσότεροι δεν τα παραδέχονται κιόλας. Τις περισσότερες φορές δεν τα λένε σε κανέναν. Εκτός αν έχει περάσει αρκετός καιρός!

1. Δεν πάνε στις διαλέξεις

Μη ξενυχτάς και δεν πατάς το πόδι σου ποτέ στη σχολή! Πήγαινε και κράτα και σημειώσεις και θα δεις πόσο πιο εύκολα θα είναι όλα στην εξεταστική.

2. Δε ξεκολλάς από το ένα μαγαζί που έχεις βρει

Δε λέω, να έχεις ένα στέκι, αλλά γύρισε και λίγο τη πόλη στην οποία μένεις. Όσο είσαι φοιτητής θα έχεις και το χρόνο, αλλά και την όρεξη. Μετά κάθεσαι όλο και περισσότερο στο σπίτι

3. Δεν πάνε να δώσουν μαθήματα

Ακόμα και αν δεν έχεις διαβάσει πότε δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μπορεί είτε να τα έχεις ακούσει σε καμία παράδοση ή να μπορείς να αντιγράψεις κιόλας. Ξέρεις, προσεκτικά! Μη τα αφήνεις για το Σεπτέμβρη όλα.

4. Δε διαβάζουν μέσα στο εξάμηνο

Έστω ένα τρίωρο το σαββατοκύριακο διάβασε τι έχετε κάνει όλη τη βδομάδα. Θα δεις ότι θα σου βγουν πιο εύκολα στην εξεταστική από το να τρέχεις τελευταία στιγμή να βγάλεις όλη την ύλη.

5. Δεν περνάς πολύ χρόνο με τους φίλους σου

Βγείτε, μαζευτείτε σε σπίτια. Μετά το πέρας της σχολής, δε ξέρεις που θα είναι ο καθένας και θα σου λείψουν αρκετά. Οπότε να τους χαρείς τώρα που μπορείς. Μην τους αφήνεις στην άκρη όποτε βρίσκεις κάτι καινούριο για να ασχοληθείς!

6. Τα αφήνεις όλα για τελευταία στιγμή

Κάνε τις εργασίες και τα διαβάσματα σου πιο γρήγορα. Δε θα έχεις και άγχος και θα έχεις και όλο το χρόνο να διορθώσεις τα τυχόν λάθη σου!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486