Πιτ Μπούτατζετζ: Ο πρώτος ομοφυλόφιλος που θα διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ!
Ο Πιτ Μπούτατζετζ ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτο ομοφυλόφιλος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ!

Ένας ακόμα Αμερικάνο πολιτικός ανακοίνωσε ότι θα κατέβει υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών το 2020! Η διαφορά, όμως, είναι ότι ο συγκεκριμένος είναι ο πρώτος ομοφυλόφιλος που βάζει υποψηφιότητα για τις αμερικάνικες εκλογές 2020!

Ονομάζεται Πιτ Μπούτατζετζ και είναι 37 ετών. Μάλιστα, είναι ήδη δήμαρχος μιας πόλης 102.000 κατοίκων και έχει συμμετάσχει στον πόλεμο του Αφγανιστάν. Επίσης, είναι παντρεμένος με έναν άνδρα.

Ο Πιτ Μπούτατζετζ, λοιπόν, ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Βρίσκομαι εδώ για να σας πω μια διαφορετική ιστορία από το “Κάντε Ξανά Μεγάλη την Αμερική”

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Πιτ Μπούτατζετζ, μάλιστα, προσέλκυσε το ενδιαφέρον ενός μεγάλου πλήθους ατόμων, που δεν κατάφεραν όλοι να μπουν μέσα στο χώρο του παλιού εργοστασίου αυτοκινήτων και παρακολούθησαν υπό βροχή τις δηλώσεις του σε μια γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί μπροστά από το κτίριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Join us on livestream now for our special announcement. Link in bio. Míralo en vivo: peteforamerica.com/es/anuncio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pete Buttigieg (@pete.buttigieg) στις

Ο διεκδικητής της προεδρίας των Ηνωμένων Πολιτειών συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

“Είναι παραπάνω από τολμηρό στην ηλικία των 37 ετών να διεκδικείς το υψηλότερο αξίωμα στον πλανήτη. Δεν ήταν ακριβώς αυτό που είχα κατά νου μέχρι πρόσφατα όταν αναλογιζόμουν πώς θα περάσω το όγδοο έτος μου ως δήμαρχος και το 38ο έτος μου σε αυτόν τον κόσμο.

Αλλά ζούμε σε μια εποχή που οφείλουμε να δράσουμε.”

Ο Πιτ Μπούτατζετζ είναι γιος μετανάστη από τη Μάλτα και αποφοίτησε από το φημισμένο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Εκεί σπούδασε Ιστορία και Λογοτεχνία. Μιλά οκτώ γλώσσες και είναι δήμαρχος του Σάουθ Μπεντ εδώ και επτά χρόνια. Στο διάστημα αυτό έχει αποκτήσει καλή φήμη στην πολιτική σκηνή. Στη διάρκεια της θητείας του πήρε μάλιστα άδεια επτά μηνών για να υπηρετήσει ως στρατιώτης στο Αφγανιστάν.

Στην περίπτωση που εξασφαλίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών ο Πιτ Μπούτατζετζ θα είναι ο πρώτος δεδηλωμένος gay προεδρικός υποψήφιος ενός εκ των δύο μεγάλων κομμάτων στις ΗΠΑ. Και αυτό τράβηξε τα βλέμματα όλων!

Σημαντικό είναι ότι τη μέρα που ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική του καμπάνια ο Πιτ Μπούτατζετζ παραχώρησε συνέντευξη στη σκανδαλοθηρική TMZ, ενώ το New York Magazine δημοσίευσε άρθρο για τον 37χρονο πολιτικό με τον τίτλο “Παιδί-θαύμα”.

Σε μία Αμερική που αλλάζει κι έχει για πρόεδρο κάποιον που φαίνεται να μην εκπροσωπεί επάξια τον λαό, τέτοιες υποψηφιότητες δείχνουν ότι μπορούν τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. Να μάθουμε όλοι, πως η αλλαγή γίνεται με βήματα μπροστά και όχι χτίζοντας τοίχους

Ας ελπίσουμε ότι θα πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών για την επίσημη υποψηφιότητά για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δες τη σχετική ανακοίνωσή του!

Δες ακόμα: Ποιες είναι οι χώρες της Ε.Ε. με το υψηλότερο ποσοστό λαϊκισμού; – Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;