3 σημάδια ότι δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα το χωρισμό σας κι ας υποστηρίζεις συνεχώς το αντίθετο

Από neolaia.gr Team 14 Απριλίου 2019

Έχω άδικο;

Χωρίσατε πριν καιρό (λίγο ή πολύ, δεν έχει σημασία) και λες πως όλα είναι καλά, γιατί δε σε βασανίζουν άλλο οι σκέψεις και μπορείς εύκολα να πας παρακάτω.

Πόσο υλοποιήσιμο είναι, ωστόσο, το να πας παρακάτω την επόμενη κιόλας του χωρισμού; Δεν πρέπει να αφήσεις τον καιρό να περάσει, έτσι ώστε να «επουλωθούν» σιγά σιγά τα τραύματα;

Τα παρακάτω σημάδια μαρτυρούν ότι δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα το χωρισμό σας κι ας επιμένεις ότι όλα είναι καλά και τρίκαλα:

1. Πιστεύεις μέσα σου ότι θα τα ξανά βρείτε και μάλλον βρίσκεσαι σε φάση άρνησης. Δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις ακόμα και λογικό είναι. Θέλει χρόνο, αλλά θα τα καταφέρεις, πίστεψέ με!

2. Του στέλνεις μηνύματα με κάθε αφορμή, παρότι δεν το λες σε κανέναν. Ακούς ένα τραγούδι που τον θυμίζει, περνάς από γνώριμο μέρος που συχνάζατε μαζί και τα μηνύματα φεύγουν σχεδόν αυτόματα.

3. Παρακολουθείς το προφίλ του στα social media κάθε μέρα και κάθε ώρα. Τι ανέβασε, με ποιους είναι, ποιοι καινούριοι φίλοι και φίλες προστέθηκαν. Σου κάνει καλό αυτό το stalking, όμως;

Παίρνει χρόνο ο χωρισμός και είναι δύσκολος, αλλά καλύτερα να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να αποστασιοποιηθείς από τι κάνει και δεν κάνει ο άλλος.

Δες ακόμα: 3 λάθη που κάνεις στη σχέση σου και πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486