Master Chef 2019: Ποιος αποχώρησε στο χτεσινό επεισόδιο;
Kακός χαμός επικράτησε στο χτεσινό επεισόδιο του Master Chef 2019!

Απίστευτη ένταση επικράτησε στο χτεσινό επεισόδιο του Master Chef 2019, με κατηγορίες και αλληλοκατηγορίες παικτών, με ξεσπάσματα και ανατρεπτική αποχώρηση.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή:

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν, όταν ο Σταμάτης Κωβαίος, που ήταν αρχηγός της κόκκινης ομάδας αυτή τη βδομάδα, αποφάσισε να υποβληθεί στην δοκιμασία αποχώρησης, πράγμα που πυροδότησε μια σειρά έντονων αντιδράσεων και συζητήσεων κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Μάλιστα, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, μια από τις εντονότερες προσωπικότητες του φετινού διαγωνισμού, ξέσπασε σε κλάματα, αποδίδοντας ευθύνες στους παίκτες που ξανά μπήκαν στο παιχνίδι και μιλώντας για το πόσο πολύ θέλει να παραμείνει στο ριάλιτι και να κερδίσει.

Δες εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Οι αντιδράσεις, όμως, δε σταμάτησαν εκεί:

Μέχρι και ο Ζαχίρ Γιαβαρί , ένας από τους πιο συμπαθείς και ήσυχους παίκτες του Master Chef 2019, “έσπασε” τη σιωπή του, λέγοντας μια σειρά από αλήθειες για τους συμπαίχτες του και τις συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στο παιχνίδι.

Δες εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Όπως φάνηκε, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αποχώρησης, ο Σταμάτης είχε αποφασίσει βγάλει από μόνος του τον εαυτό του εκτός παιχνιδιού και, προκειμένου να το πετύχει, έκανε κάποια σοβαρά μαγειρικά λάθη. Το αποτέλεσμα ήταν πως οι κριτές, όχι απλώς αρνήθηκαν να βαθμολογήσουν το πιάτο του, αλλά περίμεναν κάποιες εξηγήσεις από τον ίδιο το Σταμάτη για αυτή του την επιτηδευμένη “αποτυχία”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικειοθελής του αποχώρηση είχε σαφή λόγο ύπαρξης, αφού εκείνος δεν μπορούσε να διαχειριστεί άλλο την αδικία και την πίεση στο παιχνίδι και ειδικά το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες “κρύβονταν” πίσω από άλλους και δεν έκαναν τίποτα.

Η ανατρεπτική αυτή αποχώρηση συνοδεύτηκε βέβαια από ένα σωρό αντιδράσεις και διαφωνίες:

Κάποιοι, μάλιστα, διαφώνησαν ξεκάθαρα, λέγοντας ότι: «Ο Σταμάτης έφυγε για να σώσει την πάρτη του».

Όπως και να ‘χει, ο Σταμάτης Κωβαίος είναι πλέον εκτός παιχνιδιού:

Οι παίκτες που συνεχίζουν να διαγωνίζονται για τον τελικό τίτλο του Master Chef 2019 είναι μόλις 11:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
2'
85 - 83
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
7'
7 - 5
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;