Young Lions Competitions Greece 2019 - Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν!
Στις 17 Απριλίου το Brief

Αν είσαι νέος δημιουργικός μέχρι και 30 ετών, ο διαγωνισμός Young Lions Competition Greece, μπορεί να σε στείλει στις Κάννες για να διαγωνιστείς στο διεθνή διαγωνισμό Cannes Young Lions και να αλλάξει την καριέρα σου.

Φέτος, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν σε μια από τις τρεις κατηγορίες του Ελληνικού Διαγωνισμού (Print, Digital & Film) και θα κληθούν να δημιουργήσουν, μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα, μια διαφήμιση κοινωνικού περιεχομένου για έναν Μη Κερδοσκοπικό Σκοπό.

Οι ομάδες που θέλουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να δηλώσουν, μέχρι τις 16 Απριλίου και ώρα 14.00, τα στοιχεία τους και την κατηγορία που επιθυμούν να διαγωνιστούν, ενώ το brief θα δοθεί στις 17 Απριλίου και ώρα 10.00, στο αμφιθέατρο του Alba Business Graduate School.

Οι νικητές του πρώτου βραβείου της κάθε κατηγορίας, θα έχουν τη δυνατότητα να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στις Κάννες και να συμμετέχουν στο διεθνή Cannes Young Lions Competition, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Cannes Lions International Festival of Creativity, και άρα να διεκδικήσουν μία θέση στους καλύτερους νέους διαφημιστές του κόσμου!

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το Σάββατο 20 Απριλίου και η ΕΔΕΕ θα αναλάβει να καλύψει για φέτος, το κόστος εισόδου των νικητών στο φεστιβάλ των Καννών, αξίας 11.000€.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής για το φετινό διαγωνισμό είναι ο Γιάννης Βασιλόπουλος, Creative Director στη Frank & Fame, o οποίος και δήλωσε: «Όσοι νέοι κάνουν αυτή τη δουλειά με αγάπη και πάθος, την κάνουν γιατί κάτι βρυχάται μέσα στο κεφάλι τους. Κάτι που τους γρατζουνάει το μυαλό και που πεινάει να δημιουργήσει κάτι όμορφο, κάτι δυνατό, κάτι που να τραβάει την προσοχή και να ξεχωρίζει. Το πρώτο “βραβείο” που μπορεί να κερδίσει κάποιος στα Young Lions Greece είναι η ευκαιρία να ταΐσει αυτό το κάτι, κι αυτό το παίρνει μόνος του. Η δυνατότητα να διαγωνιστεί, όχι απαραίτητα απέναντι στους άλλους, αλλά πρώτα απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό. Να τεστάρει, έξω από το καλούπι μιας εταιρίας, πόσο μακριά μπορεί ο ίδιος να πάει μια ιδέα και, στο τέλος αυτής της διαδικασίας, να έχει φτιάξει μια δουλειά που θα τη ζήλευε αν την είχε δει φτιαγμένη από κάποιον άλλο. Το δεύτερο “βραβείο” το δίνει μια επιτροπή, που θα είναι χαρά και τιμή της να δει αυτό το κάτι να ζωντανεύει μπροστά της και να το στείλει στον παγκόσμιο διαγωνισμό στις Κάννες.»

Σύμφωνα με τη Μαρία Κάντζα, Γενική Διευθύντρια της ΕΔΕΕ: «Στην ΕΔΕΕ δεν βλέπουμε τα Young Lions Greece ως ένα απλό διαγωνισμό για νέους δημιουργικούς που αρχίζει με μια τοπική διάκριση και τελειώνει με μια συμμετοχή στις Κάννες. Ψάχνουμε αυτό που έχει να δώσει η νέα γενιά, τη δική της τόλμη, τη δική της οπτική – όχι το τέλειο φινίρισμα. Αυτό ψάχνει και το Cannes Lions Festival.

Καλούμε τα παιδιά που θα συμμετάσχουν να σκεφτούν έξω από τα όρια και να δείξουν τα δόντια τους. Είμαστε μαζί τους.»

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, www.younglions.gr

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και η διοργάνωση γίνεται από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), επίσημο εκπρόσωπο του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών (International Festival of Creativity) στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;