Φοιτητικές εκλογές 2019:
Δείτε τι μας είπε η Δάφνη για τις Φοιτητικές εκλογές 2019!

Η Δάφνη, φοιτήτρια του Μαθηματικού στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος του σχήματος Ασυμμετρία, μας μίλησε για τις φοιτητικές εκλογές 2019.

Συνέντευξη: Κοραλία Ξεπαπαδέα

Πώς σου φαίνεται η προσέλευση μέχρι στιγμής;

Μέχρι στιγμής έχει έρθει λίγος κόσμος. Περίπου αυτά που περιμέναμε. Περιμένουμε κι άλλους φοιτητές να έρθουν, έχουμε ακόμα χρόνο.

Γιατί πρέπει οι φοιτητές να ψηφίσουν Ασυμμετρία;

Γιατί έχουμε κάνει κάποια σημαντικά πράγματα μέσα στη σχολή μας, για το τμήμα μας. Έχουμε μπει σε κάποιους συλλογικούς αγώνες.

Δεν κατεβαίνουμε μεμονωμένα ως σχήμα αλλά ως Ενωτική Συνεργασία Αριστερών Δυνάμεων. Δηλαδή συνεργαζόμαστε και με άλλο αριστερό σχήμα.

Έχουμε συνεργαστεί, έχουμε βγάλει γενικές συνελεύσεις, έχουμε καταφέρει κι έχουμε κατοχυρώσει τη διδακτική επάρκεια. Έχουμε ήδη καταφέρει να κερδίσουμε κάποιους αγώνες, συνεχίζουμε με κάποιους άλλους και περιμένουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει για μπορέσουμε να συνεχίσουμε!

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στις φοιτητικές εκλογές 2019;

Ότι με την ενότητα κερδίζουμε και ότι γενικά είναι πολύ σημαντικό να έρχεται να ψηφίζει ο κόσμος στις εκλογές και να το κάνει με βάση το τι γίνεται στη σχολή του και το τι γίνεται ευρύτερα πολιτικά.

Υπάρχει κάποιο ξεχωριστό διακύβευμα στις φετινές εκλογές;

Επειδή σύντομα θα γίνουν και οι εθνικές εκλογές κι επειδή βλέπουμε την άνοδο της ΝΔ, και τον Μητσοτάκη να λέει ότι θέλει να καταργήσει το άσυλο, έχουμε διάφορους αγώνες ακόμα να δώσουμε…

Κάποιος πρέπει να αντισταθεί σε αυτό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;