Σπουδές στην Αγγλία: Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστήμιων σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη!

Από neolaia.gr Team 26 Μαρτίου 2019

Ετοιμάσου για τις σπουδές στην Αγγλία!

Σκέφτεσαι να κάνεις σπουδές στην Αγγλία; Τότε πρέπει να έχεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ξεκινήσεις απόλυτα προετοιμασμένος.

Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να πάρεις αυτές τις πληροφορίες που χρειάζεσαι απ’ το να επισκεφθείς τις Εκθέσεις Βρετανικών Πανεπιστημίων που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι Εκθέσεις του British Council είναι οι μεγαλύτερες εκθέσεις Βρετανικών Πανεπιστημίων παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα. Αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσετε πολλά και καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Βρετανίας από κοντά και να μιλήσετε με τους εκπροσώπους τους.

Παράλληλα με τις συναντήσεις σας, θα έχετε την εξαιρετική ευκαιρία να παρακολουθήσετε σεμινάρια και παρουσιάσεις από τους εκπροσώπους των πανεπιστημίων, τους έμπειρους εκπαιδευτικούς συμβούλους μας και άλλους ειδικούς, που θα σας προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια για τη διαμόρφωση των επιλογών σας και πώς να τις πραγματοποιήσετε με επιτυχία.

Αν ενδιαφέρεστε για πτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, ελάτε στην έκθεση και μάθετε τα πάντα για την περίπτωση σας κατευθείαν από τους ειδικούς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αθήνα

Πότε: Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Απριλίου 2019 (13.00–18.00)
Πού: Divani Caravel Hotel
Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2
161 21 Αθήνα

Ηλεκτρονικές εγγραφές: https://gr.edukexhibition.org/en/exhibition/27

Θεσσαλονίκη

Πότε: Κυριακή 14 Απριλίου 2019 (14.00–19.00)
Πού: Electra Palace
Πλατεία Αριστοτέλους 9
546 24 Θεσσαλονίκη

Ηλεκτρονικές εγγραφές: https://gr.edukexhibition.org/en/exhibition/28

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486