Game of Thrones: Αυτή η θεωρία για τον Τύριον μου ανατίναξε τον εγκέφαλο!
Ετοιμάσου να ανατιναχθεί κι ο δικός σου!

Δεν το κράτησα ποτέ κρυφό, είμαι φαν του Game of Thrones (ακραία φαν)! Η αναμονή για τον 8ο κύκλο με έχει φέρει στα όριά μου και πλέον μετράω αντίστροφα, μαζί με πολλούς άλλους, για την πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.

Ενώ στην αρχή σνόμπαρα τη σειρά και το αγόρι μου που την έβλεπε, αφού μπήκα στη διαδικασία να την ξεκινήσω από την αρχή για να μπορώ να παρακολουθώ τα όσα γίνονται, εννοείται πως κόλλησα. Περισσότερο από όσο θα ήθελα να παραδεχτώ. Λίγους μήνες αργότερα ξεκίνησα να διαβάζω και τα βιβλία. Τόσο πολύ.

Στο μεγάλο διάστημα που μεσολάβησε από το τέλος της 7ης σεζόν μέχρι τώρα, είχα πολύ χρόνο. Πώς τον αξιοποίησα με ρωτάς… Είδα δεκάδες βίντεο θεωριών στα άπειρα κανάλια που δημιουργήθηκαν για τον σκοπό αυτό στο Youtube.

Άλλες θεωρίες μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες και άλλες καθόλου… Αλλά αυτή που ήθελα να μοιραστώ μαζί σου (που σε προειδοποιώ μπορεί να απέχει πολύ από την πραγματικότητα), είναι πως ο Tyrion Lannister, είναι στην πραγματικότητα παιδί του Mad King, ήτοι… αδελφός της Νταινέρυς και μπροστά της στη σειρά της διαδοχής για τον θρόνο.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι πολλά αυτά που ξέρουμε για τον οίκο των Targaryen, αφού είχαν ξεκληριστεί στον χρόνο που ξεκίνησε η αφήγηση της σειράς. Και όλο κάτι καινούριο βγαίνει στη φόρα για αυτούς… Το τελευταίο άλλωστε “απόκτημά” τους ήταν ο Jon Snow!

Δες λοιπόν το βίντεο που εξηγεί τη θεωρία αυτή:

Δες κι αυτό: Game of Thrones: Η αντίδραση της «Καλίσι» για το φινάλε δεν είναι ελπιδοφόρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;