Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποκαλύπτει γιατί έφυγε από το
Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη εξηγεί τον λόγο που αποχώρησε από τη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα!

Το Μην αρχίζει τη μουρμούρα είναι μία από τις σειρές που μας έχει κρατήσει παρέα τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουμε και το βλέπουμε με το ίδιο ενδιαφέρον. Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, όμως, αποχώρησε από την επιτυχημένη σειρά!

Τώρα, στην πρώτης της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της, αποκάλυψε το λόγω που έφυγε. Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και τα αποκάλυψε όλα! Μίλησε και για την ηθοποιό που πήρε τη θέση της, Κλέλια Ρένεση!

Για τον λόγο που έφυγε από τη σειρά:

“Την Μουρμούρα την αγαπάω πάρα πολύ και αυτός είναι ο λόγος που έφυγα, επειδή την αγαπάω πάρα πολύ. Μετά από 5 χρόνια που είμαστε σε ένα δωμάτιο εγώ και ο Βλαδίμηρος με έναν άνθρωπο που μας γράφει τα κείμενα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο δημιουργικοί και έντιμοι.

Είχα την ανάγκη αυτό που κάνω να έχει την ποιότητα που είχε από την πρώτη μέρα. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συντηρήσεις σε αυτή τη συνθήκη. Για να αρέσει στον κόσμο, θέλει κάποια πράγματα που πια θεωρούσα ότι εγώ δεν μπορούσα να τα δώσω.

Οπότε έπρεπε να σταματήσω, ήταν από καιρό που είχα πει να το κάνω, από την τέταρτη χρονιά, αλλά ήταν δύσκολο να αποχωριστώ τη Μουρμούρα. Είναι η δουλειά που έχω αγαπήσει περισσότερο από όλες στην τηλεόραση.”

Για το αν θα επιστρέψει:

“Εντυπωσιάζομαι τρομερά με πόση βεβαιότητα ο καθένας γράφει μία είδηση που δεν είναι είδηση. Δεν έχει υπάρξει κανένα θέμα να είμαι εγώ στη Μουρμούρα ξανά!

Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, εγώ δεν θέλω καθόλου να το κάνω. γιατί αισθάνομαι πώς είναι καμιά φορά όταν γυρίζεις σε μια παλιά σου σχέση και λες τώρα τέλειωσε, άστο. Θες να το αφήσεις εκεί που ήταν ωραία.

Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν συνεχιστεί για άλλα 15 χρόνια αν θα ξανακάνω μια βόλτα.”

Όσον αφορά την Κλέλια Ρένεση:

“Βρήκε την άκρη του το αγόρι μου, είναι μια χαρά. Σε καλά χέρια τον άφησα, να μην αισθανόμαστε και άσχημα.”

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Αυτό θα είναι το νέο «ταίρι» του Ηλία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΤΕΛ
93 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
3'
39 - 30
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;