Το πρώτο Hacking Challenge της Deloitte στην Ελλάδα είναι γεγονός!
Είσαι έτοιμος να διαγωνιστείς και να διεκδικήσεις μια θέση στο μεγαλύτερο Hacking event της χρονιάς στο Las Vegas;

Η Deloitte Ελλάδος, διοργανώνει τον Απρίλιο το πρώτο ελληνικό ethical Hacking Challenge με τη συμμετοχή φοιτητών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και σχολών που σχετίζονται με την πληροφορική και τον προγραμματισμό, αλλά… πάνω απ’ όλα ξεχωρίζουν για το πάθος τους για το ethical hacking.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν μεταξύ τους και να αντιμετωπίσουν σενάρια και προκλήσεις σχεδιασμένες ειδικά για αυτούς από experts της cyber security ομάδας της Deloitte, ενώ παράλληλα θα γνωρίσουν τον κόσμο του cyber risk κάτω από πραγματικές συνθήκες, μέσα από τα μάτια μίας εκ των σημαντικότερων συμβουλευτικών εταιρειών στον κόσμο.

Αν νιώθεις έτοιμος για την πρόκληση, δήλωσε συμμετοχή εδώ, διάβασε τους όρους του διαγωνισμού, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και ετοιμάσου για την συναρπαστικότερη hacking εμπειρία της ζωής σου.

Το πρώτο μέρος του Hacking Challenge θα πραγματοποιηθεί online από τις 30 Μαρτίου έως τις 6 Απριλίου, με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν μπαίνοντας στη Deloitte Hackazon πλατφόρμα από τον υπολογιστή τους.

Οι 40 καλύτεροι που θα αναδειχθούν μέσω του πρώτου μέρους του διαγωνισμού, θα κλείσουν μια θέση στο τελικό στάδιο του Hacking Challenge της Deloitte, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Απριλίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο νικητής του πρώτου ελληνικού Hacking Challenge της Deloitte θα ταξιδέψει μέχρι το Las Vegas για να συμμετάσχει και να παρακολουθήσει το παγκόσμιας φήμης συνέδριο DEF CON, ενώ άλλοι δύο διαγωνιζόμενοι που θα συμπληρώσουν την πρώτη τριάδα των νικητών, θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν Offensive Security Certified Professionals κερδίζοντας πρόσβαση στο υλικό του μαθήματος και πρόσβαση στα εργαστήρια για δύο μήνες.

Hack your world and let the Challenge begin!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;