Τα καλύτερα μαθήματα ζωής για σήμερα τα πήραμε από έναν Οίκο Τελετών!
Και να η έμπνευση που χρειαζόσουν!

Ο Ευθύμιος Σαββάκης είναι ο ήρωάς μου για σήμερα. Η ομιλία του στο TEDxChania ήταν σαν μία φιλική φάπα στο σβέρκο. Από αυτές που σου υπενθυμίζουν ότι πρέπει να σταματήσεις να αναλώνεσαι και να στεναχωριέσαι με τα ασήμαντα της ζωής.

Για τον ομιλητή που κέρδισε την καρδιά μου, ο δρόμος προς τη συνειδητοποίηση ξεκίνησε πολύ ανορθόδοξα. Όταν κλήθηκε να αναλάβει την επικοινωνία και τα social media σε έναν Οίκο Τελετών. Του κυρίου Φάνη Μπαμπούλα (αδιανόητα υπέροχο).

Όλοι φοβόμαστε να μιλήσουμε για τον θάνατο και ότι τον περιλαμβάνει, λες κι αν το κρατήσουμε μακριά απ’ τις κουβέντες μας θα το ξορκίσουμε μαγικά. Κι όμως η ενασχόλησή με μία τέτοια επιχείρηση μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι ακόμα κι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Σε μία τρυφερή, συγκινητική κι αστεία ομιλία TEDx, ο Ευθύμιος Σαββάκης πιάνεται από τη συμβολική σημασία ενός παγωτού χωνάκι και ξεδιπλώνει μία ιστορία συνειδητοποίησης της ζωής, δουλεύοντας με ένα Γραφείο που σηματοδοτεί… το τέλος της.

Ο Ευθύμιος Σαββάκης είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ., μελετώντας το “Φαινόμενο των Celebrities”, ενώ, τα τελευταία 13 χρόνια εργάζεται ως Δημοσιογράφος και Επικοινωνιολόγος σε κορυφαία sites, ομίλους Media, Οργανώσεις, Οργανισμούς και Εταιρείες τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει αναλάβει, μεταξύ άλλων, και την επικοινωνία και τα social media του Οίκου Τελετών «Φάνης Μπαμπούλας και Υιός», με τις ιδέες του να… θάβουν ιστορία, αφού γίνονται viral σε Facebook συνομιλίες, Instagram stories και Media, αποτελούν αντικείμενο μελέτης Διπλωματικών εργασιών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, διδάσκονται σε Ακαδημαϊκές αίθουσες και Σεμινάρια και είναι υποψήφιες για Βραβεία διαφήμισης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;