Μέγκι Ndrio: Ξεσκεπάζει όλο το παρασκήνιο του Next Top Model!
Η Μέγκι Ndrio μίλησε για το next top model και για τις δηλώσεις που έκανε η Βίκυ Καγιά και... έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Η Μέγκι Ndrio βρέθηκε καλεσμένη στην νέα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου και, πάλι μίλησε για όλα. Όπως έχεις δει και σε άλλες εμφανίσεις της πρώην παίκτριας του next top model, λέει ακριβώς αυτό που πιστεύει!

Έτσι, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος την ρώτησε για την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά, η Μέγκι Ndrio δεν κρατήθηκε και είπε όλα τα παράπονά της για το ριάλιτι μόδας! Συγκεκριμένα δήλωσε ότι:

“Κανένας δεν κατάλαβε και δεν έζησε αυτό που έζησα εγώ μόλις βγήκα από το παιχνίδι. Ήταν ένα είδος bullying αυτό που δέχτηκα.

Ήταν πολύ σκληρά τα λόγια και τα σχόλια που δέχτηκα από τα social media. Δεν με έκρινε ο κόσμος με βάση το μόντελινγκ, με έκρινε με βάση την καταγωγή μου, τον τρόπο που μίλαγα.

Η Βίκυ Καγιά τα είπε αυτά που είπε γιατί προφανώς βλέπει ότι είμαι στα social media και έχει μια άλλη άποψη του μοντέλου. Όμως, και η Βίκυ Καγιά θα έπρεπε να ξέρει ότι στο GNTM δεν κάναμε μόδα.

Εμείς κάναμε πιο πολύ reality. Δεν έκανα ούτε μία επίδειξη μόδας, δεν έκανα μία πασαρέλα. Απογοητεύτηκα.”

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης: Μέγκι Ndrio: Έξαλλη με τις δηλώσεις της Βίκυ Καγιά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;