Φοιτητικό σπίτι: Οι περιοχές της Αθήνας με φθηνό ενοίκιο!
Θέλεις να βρεις ένα φοιτητικό σπίτι που να έχει οικονομικό ενοίκιο! Δες εδώ ποιες περιοχές τις Αθήνας μπορούν να στο προσφέρουν αυτό!

Είσαι φοιτητής στην Αθήνα και ψάχνεις να βρεις το φοιτητικό σπίτι που να μπορείς να τα βγάλεις πέρα οικονομικά. Για αρχή θα σου πω ότι η Αθήνα είναι γενικά μία αρκετά ακριβή πόλη! τα ενοίκια της είναι λίγο τσιμπημένα, αλλά αν ξέρεις που θα ψάξεις θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επίσης, πρέπει να ξέρεις πριν αρχίσεις το ψάξιμο που θέλεις να είναι και αν μπορείς να κινηθείς με τα μέσα. Γιατί φαντάζομαι αμάξι δε θα έχεις από την αρχή της φοιτητικής ζωής σου.

Οπότε, έχοντας στο μυαλό μου όλα αυτά, αλλά και κάποια ακόμα στοιχεία. Σου έχω μία λίστα με τις περιοχές της Αθήνας που μπορείς να βρεις να νοικιάσεις σπίτια σε… λογικές τιμές.

1. Νέα Σμύρνη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#nofiler #athens #south #instaurban #instagreece #move #urbanlife #moodoftheday #rainy #bestoftheday #travelgram #dull #overcast

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Comodo (@giorgiogenerale) στις

Μία από τις μεγαλύτερες περιοχές στην Αθήνα που την εξυπηρετεί το τραμ και μπορείς πολύ εύκολο να βρεθείς στο μετρό του Νέου Κόσμου. Είναι μία σχετικά ακριβή περιοχή της Αθήνας, αλλά αν δε ζητάς μεγάλο διαμέρισμα και βολεύεσαι με μία καλή γκαρσονιέρα τότε με ενοίκιο που κυμαίνεται στα 8 ευρώ το τετραγωνικό μπορείς να βρεις αυτό που ζητάς.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 1 
 1