5 χαρακτηριστικά πρόσωπα που έχει κάθε παρέα!
Στην παρέα σου είστε όλοι διαφορετικοί μεταξύ σας! Σίγουρα, όμως, θα έχετε μέσα κάποιο από αυτά τα άτομα, αν όχι όλα!

Η παρέα σου είναι φτιαγμένοι από ανθρώπους που αγαπάς και θέλεις να περνάς χρόνο μαζί τους! Να διασκεδάζετε να κάνετε διάφορα πράγματα.

Αλλά, όπως, και οι περισσότερες παρέες έχει κάποια χαρακτηριστικά άτομα. Είναι πρόσωπα που έχουν κοινά χαρακτηριστικά και βρίσκονται σε κάθε παρέα!

Κάποιες φορές σε εκνευρίζουν, κάποιες περνάς υπέροχα μαζί τους! Πάντα, όμως, είναι οι φίλοι σου και δε θα τους άλλαζες με τίποτα.

1. Ο πλακατζής

Αυτός που κάνει πάντα πλάκα. Είναι το πειραχτήρι της παρέας και θα έχει, πάντα, μία καλή ιστορία που θα σας κάνει να πεθάνετε στα γέλια. Όταν θέλεις να μιλήσεις σοβαρά είναι λίγο ενοχλητικός, γιατί τα κάνει όλα αστεία, αλλά δε θα τον άλλαζες με τίποτα.

2. Αυτός που έχει πάντα προβλήματα

Είναι αυτός ο φίλος σου που κάθε φορά που θα πάτε για καφέ θα σου πει τα προβλήματά του, που πάντα είναι ζωής και θανάτου. Γενικότερα, πνίγεται σε μία κουταλιά νερό, αλλά εσένα σου αρέσει να κάνεις τον ψυχαναλυτή του.

3. Ο πολυάσχολος

Αυτός ο τύπος της παρέας σου που θέλει να τα κάνετε όλα. Κάθε φορά έχει και κάτι καινούριο να σου προτείνει και πάντα θα βρει τρόπο να το κάνει. Μακάρι να έκανες τα μισά από αυτά που σου προτείνει γιατί τότε θα είχες άπειρες εμπειρίες!

4. Ο διαβαστερός

Αυτός που δε θα βγει γιατί έχει διάβασμα και πρέπει να πάει νωρίς στη Σχολή. Πολλές φορές θα πρέπει να ακολουθήσεις το πρόγραμμά του για να τον δεις λίγο, αλλά τι να κάνουμε, είναι καλό παιδί και σου αρέσει η παρέα του.

5. Ο έρχομαι σε πέντε λεπτά

Αυτό το άτομο είναι αυτό που δεν πιστεύεις ποτέ ότι θα έρθει στην ώρα του στο ραντεβού. Αρχίζει να ετοιμάζεται τρία λεπτά πριν το ραντεβού σας και πάντα σου λέει ότι θα είναι εκεί σε πέντε λεπτά! Μην τον πιστέψεις, θα τον περιμένεις αρκετά!

Δες επίσης: Φοιτητική ζωή: Όλες οι δύσκολες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;