Eurovision 2019: Να σε ποια θέση θέλουν την Ελλάδα τα στοιχήματα!
Σε ποια θέση μας δείχνουν τα προγνωστικά για τη Eurovision 2019!

Η Eurovision 2019 είναι κοντά και έχουμε ακούσει σχεδόν όλες τις συμμετοχές από τον φετινό διαγωνισμό! Εκτός, όμως, από τις συμμετοχές έχουν βγει και τα πρώτα προγνωστικά για τη μεγάλη βραδιά που θα γίνει στο Τελ Αβίβ!

Φαβορί, λοιπόν, για την πρωτιά φέτος είναι η Ρωσία με ένα τραγούδι από Έλληνες δημιουργούς!

Μάλιστα, η Ρωσία ήταν ήδη φαβορί από όταν ανακοινώθηκε ποιος θα την εκπροσωπήσει! Το τραγούδι σαρώνει στο διαδίκτυο και στις προτιμήσεις των Eurofan.

Ο συνθέτης του τραγουδιού δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Κοντόπουλο που έχει υπογράψει πολλά γνωστά ελληνικά χιτ, αλλά και τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και διακρίθηκαν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Το τραγούδι, μάλιστα, ερμηνεύει ο Σεργκέι Λαζάρεφ, ο οποίος είχε εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα του στον διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά δεν είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη!

Και η συμμετοχή της Ισπανίας, όμως έχει ελληνικό χρώμα, καθώς ο Φωκάς Ευαγγελινός θα επιμεληθεί τη σκηνική παρουσία του τραγουδιστή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα.

Σε επίπεδο στοιχημάτων και προγνωστικών, η Ρωσία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με την μπαλάντα της Ολλανδίας να φιγουράρει στην πρώτη! Αλλά η Ρωσία κερδίζει συνεχώς έδαφος!

Για την Ελλάδα και την Κύπρο τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετικά, καθώς τα στοιχήματα φέρνουν στην 6η το “Better Love” και την Κατερίνα Ντούσκα, ενώ στην 5η θέση το “Replay” της Τάμτα.

Άκουσε το τραγούδι της Ρωσίας!

Δες ακόμα: Eurovision 2019: Διάσημοι αντιδρούν στο «Replay» της Τάμτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;