Καφέ της Χαράς: Θα παίξει τελικά η Ρένια Λουϊζίδου στα νέα επεισόδια;

Από neolaia.gr Team 5 Μαρτίου 2019

Υπάρχει λόγος να επιστρέψει το Καφέ της Χαράς χωρίς αυτήν;

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει, είναι πια σχεδόν 100% αποφασισμένο και οι διαδικασίες προχωρούν. Μάλιστα είναι στις προθέσεις του καναλιού και του Χάρη Ρώμα, η σειρά να επιστρέψει στα πλαίσια του εορτασμού των 30 χρόνων του καναλιού.

Αυτό όμως φαίνεται πως είναι και ο λόγος που η πρωταγωνίστρια Χαρά Χάσκα, κατά κόσμον Ρένια Λουϊζίδου, δε θα μπορέσει να συμμετάσχει στα νέα επεισόδια.

Σε δηλώσεις που έκανε η ίδια για το περιοδικό 7 μέρες, ανέφερε: «Δεν είναι θέμα προτεραιότητας που τη θέτω εγώ. Είναι μια δουλειά που τρέχει τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν μπορώ ούτε συναισθηματικά ούτε ως επαγγελματίας να σηκωθώ να φύγω, νομίζω κανένας μας δεν θα το έκανε αυτό. Έχω μια καλή συνεργασία με όλους αυτούς τους ανθρώπους και με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να κατεβάσω τα ρολά επειδή, εγώ έχω μια άλλη πρόταση, ακόμη κι αν αυτή η πρόταση είναι κάτι πολύ δικό μου και πολύ αγαπημένο. Μακάρι χρονικά να μπορούσα να είμαι και στα δύο, αλλά βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης. Δεν φταίω εγώ που είναι φέτος τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 (γέλια), αλλιώς θα συζητάγαμε με τον Χάρη να το κάνουμε παρακάτω. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να κάνω και τις δύο δουλειές. Και οι δύο είναι κομμάτια δικά μου πια».

Και τώρα ήρθε η ώρα να πω τη γνώμη μου!

Θα είναι λάθος και του Χάρη Ρώμα και του ANT1 να προχωρήσει σε αυτό το remake, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την παρουσία της πρωταγωνίστριας με την οποία έχει ταυτιστεί εδώ και τόσα πολλά χρόνια. Δεν είναι κάποιος δεύτερος ρόλος, είναι ο κεντρικός. Η ίδια η σειρά έχει το όνομά της. Είναι σαν να επέστρεφε το «Κωνσταντίνου και Ελένης» χωρίς την Ελένη Ράντου. Γίνεται; Δε γίνεται!

Για να δούμε τι θα γίνει…

Δες κι αυτό: Έτσι είναι σήμερα η Βάλια από το «Καφέ της Χαράς»!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486