Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι ξέχασε μέσα στο τρένο αυτός ο τύπος!

Από neolaia.gr Team 28 Φεβρουαρίου 2019

Κι όμως ένας άντρας ξέχασε μέσα σε τρένο κάτι που δε θα πιστεύεις με τίποτα!

Και εκεί που κάθεσαι στο λεωφορείο χωρίς να δίνεις σημασία στον διπλανό σου, αυτός σηκώνεται και φεύγει. Αφήνει πίσω του, όμως, κάτι! Ένα βάζο! Δεν τον προλαβαίνεις, οπότε το πας στην αστυνομία και τι να δεις; Είναι ένα βάζο του Πικάσο!

Ναι του γνωστού!

Θα μου πεις ότι αυτό είναι σενάριο από ταινία και δεν συμβαίνει στα αλήθεια. Και εγώ θα σου πω, κι όμως έγινε στην Γερμανία!

Ένας αφηρημένος άνδρας ξέχασε ένα βάζο του Πικάσο αξίας πάνω από 10.000 ευρώ σε ένα τρένο στη Γερμανία και η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμη να το εντοπίσει.

Ο 76χρονος άνδρας είχε το βάζο σε μια μεγάλη τσάντα για ψώνια και ταξίδευε από το Κάσελ την κεντρικής Γερμανίας για το Ντίσελντορφ στις 15 Φεβρουαρίου. Μάλλον, όταν άλλαξε τρένα στο μέσο της διαδρομής, άφησε πίσω του το βάζο, που το είχε τοποθετήσει στο πάτωμα της αμαξοστοιχίας, και το άφησε εκεί!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της γερμανικής αστυνομίας, ο ιδιοκτήτης ήρθε σε επαφή με το πλήρωμα του τρένου αμέσως μετά την αναχώρηση του τρένου. Αλλά παρά την αναζήτηση, το βάζο δε βρέθηκε ποτέ.

Η αστυνομία περιέγραψε το περιστατικό ως περίπτωση τεράστιας αφηρημάδας και είπε πως το βάζο το έχει πάρει κάποιος ένοχος που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, ενώ κάλεσαν τους μάρτυρες του περιστατικού να δώσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσαν.

Ας πούμε και δύο πράγματα για το βάζο!

Κατασκευάστηκε, λοιπόν, από τον Πάμπλο Πικάσο το 1953 στο στούντιο κεραμικής του Madura στην νότια Γαλλία. Είναι ύψους 25 εκατοστών και μέρος της σειράς «Owl» του καλλιτέχνη και έχει ελάχιστη τιμή τα 10.000 ευρώ, ανέφερε η αστυνομία.

Και εκεί αναρωτιέσαι μα πώς το ξέχασε!

Δες επίσης: Αυτή η σκυλίτσα παίρνει το λεωφορείο για το πάρκο… μόνη της!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486