Φοιτητική ζωή: 7 tips που κανένας δε σου έχει πει!
Θέλεις να προετοιμαστείς κατάλληλα για τη φοιτητική ζωή σου! Δες αυτά τα 7 tips που θα σε βοηθήσουν σίγουρα!

Η φοιτητική ζωή είναι μία περίοδος της ζωής σου που αλλάζεις πολύ! Ωριμάζεις, μεγαλώνεις και βλέπεις το κόσμο με ένα διαφορετικό τρόπο!

Είναι το μεταβατικό στάδιο ανάμεσα στη μαθητική ζωή και την ενήλικη και εκεί είναι που πρέπει να προσέχεις. Να περάσεις ωραία, αλλά να μη ξεφύγεις πολύ. Επίσης, να κάνεις κάποια πράγματα για το μέλλον σου και όχι μόνο για να περνάς καλά.

Βλέπεις όταν ξεκινάς τη φοιτητική ζωή σου κανείς δε σου έχει δώσει κάποιες οδηγίες. Για αυτό είμαι εγώ εδώ για να σε βοηθήσω!

1. Να έχεις πάντα κάτι εύκολο για μαγείρεμα

Το φαγητό είναι ένα σημαντικό στοιχείο της καθημερινότητάς και, όπως είναι φυσικό, δεν μπορείς να μαγειρεύεις όλη μέρα. Αλλά ούτε να χαλάς άπειρα λεφτά σε ντελίβερι. Για αυτό να παίρνεις από το σούπερ μάρκετ προϊόντα που μπορείς να μαγειρέψεις γρήγορα και να σου σταματάνε τη πείνα.

2. Γνώρισε κόσμο από μεγαλύτερα έτη

Γνώρισε φοιτητές μεγαλύτερων ετών για να σε βοηθήσουν με τα δύσκολα μαθήματα, αλλά και με σημειώσεις. Θα δεις ότι πέρα από αυτό θα έχεις και σε κάποιον να στραφείς αν θέλεις να πεις οτιδήποτε για τη σχολή.

3. Μη βιαστείς να κάνεις φίλους

Θα γνωρίσεις πάρα πολύ κόσμο, ιδιαίτερα στο πρώτο έτος. Μη βιαστείς να κάνεις φίλους! Δες ποιος σου ταιριάζει καλύτερα και διάλεξε αυτόν. Αν βιαστείς μπορεί ποτέ να μη γνωρίσεις καλύτερα και άλλους που μπορεί να ταιριάζεις περισσότερο.

4. Να διαβάζεις μέσα στο εξάμηνο

Κάτι το οποίο έκανες στο σχολείο, αλλά στη φοιτητική ζωή σου δε το κάνεις! Θα δεις ότι και στην εξεταστική θα είσαι πιο προετοιμασμένος και γενικά θα σου είναι πιο εύκολα όλα.

5. Να κάνεις φίλους μέσα στη πολυκατοικία

Να γνωρίσεις κόσμο από τη πολυκατοικία σου για να μπορείς να τους “ενοχλήσεις” οποιαδήποτε στιγμή. Έτσι και φασαρία θα μπορείς να κάνεις χωρίς να έχεις γκρίνια, αλλά και όταν βαριέσαι κάποιος θα είναι δίπλα σε σένα για να κάνετε κάτι μαζί.

6. Μη δίνεις τα πάντα στην εξεταστική

Δες το πρόγραμμα της εξεταστικής και δες ποια μαθήματα μπορείς να δώσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Θα τα πας και καλύτερα σε αυτά που θα επικεντρωθείς, και θα δεις ότι θα πάρεις έτσι πιο γρήγορα πτυχίο.

7. Γνώρισε τη πόλη που είσαι

Αν είσαι από τους τυχερούς και δε μένεις με τους γονείς σου, μην πας στα ίδια και στα ίδια. Γύρισε τη πόλη και τις γύρω περιοχές και θα δεις ότι έτσι θα είναι πιο γεμάτη και η καθημερινότητά σου.

Δες ακόμα: Φοιτητική ζωή: Τώρα που πήρα πτυχίο, τι κάνω;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;