Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε 10 Δήμους και Περιφέρειες της χώρας!
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας έχουν ανακοινωθεί σε διάφορους δήμους και περιφέρειες της χώρας και εσύ μπορείς να κάνεις αίτηση για μία από αυτές! Δες εδώ αναλυτικά τι θέσεις είναι και σε ποιες περιοχές και διάλεξε ποια σου ταιριάζει καλύτερα.

Δήμος Ελευσίνας

Ο Δήμος Ελευσίνας ανακοινώνει την σύναψη μίσθωσης έργου συνολικά τριών (3) ατόµων για την κάλυψη αναγκώντου Ν.Π.∆.∆. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, που εδρεύει στην Ελευσίνα,µε αντικείμενο την εκτέλεση το Έργου «Συµβάσεις μίσθωσης έργου για τις υπηρεσίες Πολιτισμού και Αθλητισμού», από έσοδα προερχόμενα αποκλειστικά από αντίτιμο, για το έτος 2018 συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόµενοι µαζί µε την Αίτηση τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Βιογραφικό σηµείωµα, όπου θα αναφέρεται η σχετική εκπαίδευση , η γενική προϋπηρεσία στο ∆ηµόσιο ή /και Ιδιωτικό τοµέα (σε χρόνια και µήνες) καθώς και αν υπάρχει εµπειρία σε προηγούµενα προγράµµατα του ∆ήµου και των Νοµικών του Προσώπων, η επιµόρφωση µέσω σεµιναρίων, η απόκτηση άλλων πτυχίων κ.λ.π.
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρµόδιας αρχής ή των σελίδων όπου αναγράφονται τα προσωπικά στοιχεία σε διαβατήριο ή άδεια οδήγησης ή ατοµικό βιβλιάριο υγείας.
3. Φωτοαντίγραφο απολυτηρίου λυκείου ή λοιπών τίτλων σπουδών τους. (πτυχίου κ.λ.π.)
4. Έγγραφα που να πιστοποιούν τη συµµετοχή σε καλλιτεχνικές δράσεις (βεβαιώσεις, σεµινάρια, κ.λ.π) για την ειδικότητα που απαιτείται.
5. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης(πρόσφατο).
6. Βεβαίωση προϋπηρεσίας (βεβαίωση ηµερών ασφάλιση από το µητρώο του Ιδρύµατος Κοινωνικών Ασφαλίσεων ΙΚΑ) ή Πιστοποιητικό εµπειρίας στο αντικείµενο της ειδικότητας.
7. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι: α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σηµείωµα είναι αληθή, β) για τους άνδρες ότι έχουν εκπληρωθεί οι στρατιωτικές υποχρεώσεις ή έχουν απαλλαγεί νόµιµα, γ)δεν έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007.
8. Οι υποψήφιοι, που πληρούν τις άνω προϋποθέσεις, θα κληθούν, σε ακρόαση εκτέλεσης έργου, κατά την κρίση της επιτροπής, η οποία θα αξιολογήσει, τα πλείονα προσόντα, την καλλιτεχνική σταδιοδροµία, τις βραβεύσεις και διακρίσεις σε επίσηµους διεθνείς και πανελλήνιους διαγωνισµούς, συνεκτιµώντας και την εκπαιδευτική παρουσία.

Υποβολή Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση συµµετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο νοµίµως εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο στο Νοµικό Πρόσωπο ∆ηµοσίου ∆ικαίου Πολιτισµού Αθλητισµού Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής του ∆ήµου Ελευσίνας(Κίµωνος 11 & Παγκάλου, Ελευσίνα) τηλ. επικοινωνίας 2105565619 κατά τις ώρες 09.00π.µ -14.00µ.µ µέσα σε προθεσµία δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών από την εποµένη της δηµοσίευσης της ανακοίνωσης πρόσληψης σε δύο τοπικές εφηµερίδες του Νοµού Αττικής. Σε περίπτωση συστηµένης αποστολής των δικαιολογητικών µέσω Ε.Λ.Τ.Α. ή εταιρεία ταχυµεταφοράς, το εµπρόθεσµο των αιτήσεων ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ηµεροµηνία αποστολής εντός της προαναφερόµενης προθεσµίας, για πληροφορίες σχετικά µε την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών και γενικότερα για την διαδικασία της προκήρυξης, οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2105565619 στον υπάλληλο του Νοµικού Προσώπου κ. Βουκουβαλίδη Κλεάνθη. Η αναλυτική ανακοίνωση/προκήρυξη θα αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Νοµικού Προσώπου ∆ηµοσίου ∆ικαίου Πολιτισµού Αθλητισµού Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής ∆ήµου Ελευσίνας(Κίµωνος 11 & Παγκάλου Ελευσίνα). Η περίληψη της παρούσας θα δηµοσιευτεί σε δύο (2) τοπικές εφηµερίδες του Νοµού Αττικής.

Προκήρυξη

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;