Europa League: Η μάχη του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου για τους 16!
Η φάση των 32 του Europa League έχει και ελληνικό άρωμα, με τον Ολυμπιακό να διεκδικεί την πρόκριση για τους 16!

To Europa League έχει και ελληνικό αέρα, καθώς, απόψε το βράδυ στις 19: 55 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τη Ντινάμο Κιέβου στο πρώτο μεταξύ τους ματς! Είναι για τη φάση των 32 η ελληνική ομάδα θέλει ένα καθαρό σκορ ώστε να πάρουν ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης!

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνέχισε τις δοκιμές του για το ματς αυτό την Τετάρτη, κυρίως όσον αφορά στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ομάδα! Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι πλην του Ομάρ δεν αντιμετωπίζει άλλο αγωνιστικό πρόβλημα, αφού και ο Κώστας Φορτούνς θα είναι στη διάθεσή του.

Μάλιστα, ο τεχνικός των Πειραιωτών πήρε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του στην αποστολή. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Νορβηγός μπακ, ο Γιαννιώτης και όσοι φυσικά δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα του Europa.

Ένα πιθανό σχήμα για τον Ολυμπιακό λοιπόν είναι το εξής: Σα στο τέρμα, Τσιμίκας- Τοροσίδης αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα, στην άμυνα, Βούκοβιτς- Σισέ δίδυμο στα στόπερ, μπροστά τους Καμαρά και Γκιγιέρμε, επιτελικός ο Φορτούνης, Ντίας και Ποντένσε στα εξτρέμ και σέντερ φορ ο Χασάν.

H Ντιναμό Κιέβου ολοκλήρωσε και αυτή, την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο με προπόνηση στο “Γ. Καραϊσκάκης” το απόγευμα της Τετάρτης. Οι Ουκρανοί έκαναν προπόνηση στην έδρα των Πειραιωτών, εκεί όπου σήμερα θα προσπαθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους να κάνουν το πρώτο τους βήμα για πρόκριση στους 16 του Europa League.

Ένα πιθανό σχήμα του Χάτσκεβιτς είναι με Μπόικο τέρμα, με τετράδα άμυνας με Κεντζιόρα, Μπούρντα, Καντάρ και Μικολένκο ή Σιντκλέι, κέντρο με Σαπαρένκο, Τσετσέ ή Μπουγιάλσκι και Σεπελίεβ και τους Βέρμπιτς και Τσιγκάνκοφ στα άκρα για να παίξει κορυφή ο Σολ.

Δες επίσης: Super League: Ο ΠΑΟΚ παίρνει προβάδισμα 9 βαθμών από τον Ολυμπιακό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;