Η Google βρήκε 5 τρόπους για να κάνεις το password σου πανίσχυρο!
Μία νέα έρευνα της Google ήρθε να σε βοηθήσει για να κάνεις πανίσχυρο το password που χρησιμοποιείς!

Μία νέα έρευνα της Google έρχεται να μιλήσει για τους κωδικούς  πρόσβασης που χρησιμοποιούμε και τα στοιχεία που αποκαλύπτει θα σε εκπλήξουν!

Παρά του ότι ένας στους 10 χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα έχει πέσει θύμα ηλεκτρονικής απάτης, όπως σημειώνεται από την έρευνα, δεν δίνει μεγάλη βάση στην ασφάλεια του κωδικού του και πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο με τον σωστό τρόπο.

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η Google με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου:

1. Πρέπει να ενημερώνετε το λογισμικό σας

Για την καλύτερη προστασία των δραστηριοτήτων σου στο διαδίκτυο, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς πάντα τις πιο πρόσφατες εκδόσεις λογισμικού, λειτουργικού συστήματος και εφαρμογών σε όλες τις συσκευές σου. Οι περισσότερες εφαρμογές κάνουν αυτόματο ενημέρωση, ενώ άλλες ειδοποιούν τους χρήστες σχετικά με το πότε πρέπει να τις ενημερώσουν.

2. Να χρησιμοποιείς μοναδικούς και ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης

Η χρήση του ίδιου κωδικού προστασίας για να συνδέεσαι  σε διαφορετικούς λογαριασμούς, διακινδυνεύεις περισσότερο την ασφάλεια σου στο διαδίκτυο. Γιατί αν κάποιος βρει τον ένα κωδικό σου τότε θα έχει άμεση πρόσβαση και σε κάθε άλλη δραστηριότητα σου στο διαδίκτυο!

Για να μειώσεις τον κίνδυνο, φτιάξε έναν κωδικό για κάθε εφαρμογή που να είναι μοναδικός, αλλά και δύσκολος για να τον βρει κάποιος! Επίσης, ακολούθησε τις οδηγίες που σου δίνουν οι εφαρμογές για να χτίσεις τους κωδικούς!

Επίσης, έχεις την επιλογή να χρησιμοποιήσεις έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις, να διασφαλίσεις και να ελέγχεις όλους του κωδικούς για τους online λογαριασμούς σας!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;