Survivor 2019: Γνώρισε τους δύο νέους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι!
Στο Survivor 2019 μπήκαν δύο νέοι παίκτες στην ελληνική ομάδα! Εμείς σου έχουμε όσα θέλεις να ξέρεις για αυτούς!

Στο Survivor 2019 οι εκπλήξεις δε λένε να σταματήσουν. Μετά την αποχώρηση δύο παικτών από την ελληνική ομάδα λόγω τραυματισμού, ήρθαν να προστεθούν ακόμα δύο νέοι παίκτες! Αυτοί είναι, ο Βασίλης Βασιλικός και η Ελπίδα Μεζιρίδου.

Ο Βασίλης Βασιλικός είναι 28 χρονών, έχει σπουδάζει πολιτικός μηχανικός και υποκριτική. Έπαιζε επαγγελματικά μπάσκετ, ενώ του αρέσει πολύ και το παρκούρ. Ο ίδιος δηλώνει για τον εαυτό του ότι είναι απρόβλεπτος, θετικός και ήρεμος. Δήλωσε επίσης ότι το ωραιότερο πράγμα που του έχει συμβεί είναι το γεγονός ότι ζει. Το όνομα είναι απλή συνωνυμία με τον γνωστό συγγραφέα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?New Kids On The Block? Ο Βασίλειος Βασιλικός μπήκε στο παιχνίδι, για να ελέγξει τα όριά του. Είναι ένας χαρακτήρας θετικός, ήρεμος μα και απρόβλεπτος!? • • #SurvivorGR #SurvivorGreeceTurkey #SkaitvGR @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Η Ελπίδα Μεζιρίδου είναι 28 ετών και ζει μόνιμα στη Κύπρο. Εργάζεται ως After Sales Manager σε κατασκευαστική εταιρία. Έχει σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Θράκης, αλλά και personal training. Έχει ασχοληθεί με το crossfit, kick boxing και το τρέξιμο. Δηλώνει ήρεμη και θετική σε κάθε είδους κατάσταση και το Survivor δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Θεωρεί τον εαυτό της ανταγωνιστικό, ευχάριστο και δυναμικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

?New Kids On The Block? Η Ελπίδα Μεζιρίδου ζει μόνιμα στην Κύπρο και ασχολείται με το crossfit. Είναι ευχάριστη, ανταγωνιστική και δυναμική!? • • #SurvivorGR #SurvivorGreeceTurkey #SkaitvGR @skaitv.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
ΤΕΛ
77 - 69
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;