Παιδιά δημοτικού δημιουργούν ένα βίντεο με θέμα τα τροχαία δυστυχήματα και συγκινούν!

Από neolaia.gr Team 12 Φεβρουαρίου 2019

Με ένα δυνατό κοινωνικό σποτάκι, παιδιά της τρίτης δημοτικού προσπαθούν αν περάσουν ένα μήνυμα για τους κινδύνους που κρύβει η άσφαλτος!

Τον τελευταίο καιρό έχει υπάρξει ένα σημαντικό κίνημα για να σταματήσουν τα τροχαία και να αρχίσει ο κόσμος να γίνεται πιο προσεκτικός την ώρα που οδηγάει. Έτσι και οι μαθητές της τάξης Γ΄δημοτικού του 2ου Δημοτικού Σχολείου, στη Σκάλα Λακωνίας, ήθελαν να περάσουν ένα μήνυμα για τα τροχαία!

Με ένα βίντεο, που πραγματικά θα σε συγκλονίσει, αποφάσισαν να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σε σχέση με τα τροχαία δυστυχήματα! Αλλά και με τη προσοχή κατά την οδήγηση.

Τα παιδιά της τάξης αυτής, με τη βοήθεια του δασκάλου τους, δημιούργησαν ένα συγκινητικό κοινωνικό σποτ, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων σε σχέση με τους κινδύνους στην άσφαλτο και την προσοχή που πρέπει να δίνουμε στην οδήγηση.

Πολλές φορές οι απερισκεψίες όπως η προσοχή στο κινητό, η μη τήρηση κανόνων ασφαλείας (ζώνη, κράνος και όρια ταχύτητας), καθώς, επίσης, και η αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ, οδηγούν σε μοιραία δυστυχήματα. Δυστυχήματα που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί!

κατά καιρούς έχουμε ακούσει για διάφορα δυστυχήματα που είτε μπορούν να κάνουν κάποιον πολυτραυματία και ανάπηρο είτε να του κοστίσουν τη ζωή του!

Έτσι τα παιδιά αυτά με το σποτάκι τους, «Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω», προσπαθούν να περάσουν ένα σημαντικό μήνυμα για την αποφυγή τέτοιων δυστυχημάτων!

Δες το βίντεο και την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός όταν οδηγείς!

Δες ακόμα: Ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες συνήθειες εν ώρα οδήγησης;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486