Παιδιά δημοτικού δημιουργούν ένα βίντεο με θέμα τα τροχαία δυστυχήματα και συγκινούν!
Με ένα δυνατό κοινωνικό σποτάκι, παιδιά της τρίτης δημοτικού προσπαθούν αν περάσουν ένα μήνυμα για τους κινδύνους που κρύβει η άσφαλτος!

Τον τελευταίο καιρό έχει υπάρξει ένα σημαντικό κίνημα για να σταματήσουν τα τροχαία και να αρχίσει ο κόσμος να γίνεται πιο προσεκτικός την ώρα που οδηγάει. Έτσι και οι μαθητές της τάξης Γ΄δημοτικού του 2ου Δημοτικού Σχολείου, στη Σκάλα Λακωνίας, ήθελαν να περάσουν ένα μήνυμα για τα τροχαία!

Με ένα βίντεο, που πραγματικά θα σε συγκλονίσει, αποφάσισαν να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες σε σχέση με τα τροχαία δυστυχήματα! Αλλά και με τη προσοχή κατά την οδήγηση.

Τα παιδιά της τάξης αυτής, με τη βοήθεια του δασκάλου τους, δημιούργησαν ένα συγκινητικό κοινωνικό σποτ, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων σε σχέση με τους κινδύνους στην άσφαλτο και την προσοχή που πρέπει να δίνουμε στην οδήγηση.

Πολλές φορές οι απερισκεψίες όπως η προσοχή στο κινητό, η μη τήρηση κανόνων ασφαλείας (ζώνη, κράνος και όρια ταχύτητας), καθώς, επίσης, και η αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ, οδηγούν σε μοιραία δυστυχήματα. Δυστυχήματα που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί!

κατά καιρούς έχουμε ακούσει για διάφορα δυστυχήματα που είτε μπορούν να κάνουν κάποιον πολυτραυματία και ανάπηρο είτε να του κοστίσουν τη ζωή του!

Έτσι τα παιδιά αυτά με το σποτάκι τους, “Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω”, προσπαθούν να περάσουν ένα σημαντικό μήνυμα για την αποφυγή τέτοιων δυστυχημάτων!

Δες το βίντεο και την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός όταν οδηγείς!

Δες ακόμα: Ποιες είναι οι πιο επικίνδυνες συνήθειες εν ώρα οδήγησης;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;