Φοιτητική Ζωή: 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν σπουδάζεις σε άλλη πόλη!
Η φοιτητική ζωή σε μία άλλη πόλη μπορεί να είναι ωραία, αλλά έχει κάποιες δυσκολίες! Δες εδώ πώς να περάσεις τέλεια!

Η φοιτητική ζωή δε συγκρίνεται με τίποτα με το να μένεις σπίτι σου ή να μένεις σε άλλη πόλη. Σε άλλη πόλη, από αυτή που είναι το σπίτι σου, θα έχεις την ελευθερία σου και θα κάνεις πράγματα που δε θα μπορείς να κάνεις σπίτι σου.

Πρέπει, όμως, να έχεις στο μυαλό σου κάποια πράγματα και μερικά βοηθητικά tips για να τα βγάλεις πέρα!

1. Οικονομικά

Δυστυχώς, θα πρέπει να χειρίζεσαι εσύ τα οικονομικά σου (φώτα, νερό και οποιοδήποτε άλλο λογαριασμό) σύμφωνα με τα λεφτά που σου δίνουν οι γονείς σου. Θα δεις ότι δεν είναι και τόσο εύκολο όσο πίστευες.

2. Σχολή

Οι υποχρεώσεις για τη Σχολή θα δεις ότι θα είναι αρκετές. Αν και δε θα πιέζεσαι τόσο όσο στο σχολείο πάλι θα έχεις να κάνεις κάποια πράγματα. Καλό θα είναι να ακολουθείς και λίγο το πρόγραμμα του σχολείου με το διάβασμα για να μη μένεις πίσω.

3. Μοναξιά

Πολλές φορές στο σπίτι θα αισθανθείς τελείως μόνος. Δε θα έχεις τη μητέρα σου ή τον πατέρα σου να ανταλλάξεις δύο κουβέντες. Τότε καλύτερα να έχεις έναν φίλο που ανά πάσα στιγμή θα μπορείς να πάρεις και να έρθει να καθίσετε μαζί.

4. Βόλτες

Θα πηγαίνεις αρκετές βόλτες, καθώς, θα έχεις και πολύ ελεύθερο χρόνο. Θα πρέπει, όμως, να προσέχεις να χειρίζεσαι καλά το χρόνο σου για να μπορείς να διαβάσεις κιόλας και να περνάς καλά.

5. Εξεταστική

Η εξεταστική θα είναι η χειρότερη περίοδος. Πολύ διάβασμα, πολύ άγχος και άλλα τόσα πράγματα στο μυαλό σου. Οπότε εκεί θα πρέπει να φτιάξεις ένα πλάνο και για το φαγητό σου, αλλά και για το διάβασμά σου.

6. Φαγητό

Το βασικό πρόβλημα ενός φοιτητή. Μην παραγγέλνεις συνέχεια απέξω γιατί δεν κάνει. Μάθε να μαγειρεύεις έστω και δύο πράγματα και βάλε τη μητέρα σου να σου στέλνει με ταπεράκια τα πιο δύσκολα.

Δες ακόμα: Φοιτητική Ζωή: 5 tips για να την παλέψεις στις σπουδές σου στο εξωτερικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1