Εξεταστική: 7 τρόποι για να χαλαρώσεις από το διάβασμα!

Από neolaia.gr Team 7 Φεβρουαρίου 2019

Η εξεταστική, η πιο αγχωτική περίοδος που περνάς, μπορεί να γίνει με απλούς τρόπους και πιο χαλαρή!

Η εξεταστική είναι μία από τις πιο αγχωτικές περιόδους και την περνάς τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Είναι μία περίοδος που ειδικά προς το τέλος της θέλεις να τα πετάξεις όλα και να πας σε ένα νησί θα κάτσεις για 20 χρόνια.

Έλα, όμως, που κάτι τέτοιο δε γίνεται, γιατί και εσύ θέλεις να τελειώσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς με τη Σχολή, αλλά και οι γονείς σου σε πιέζουν να πάρεις πτυχίο!

Για αυτό είναι καλό να βρεις χρόνο να χαλαρώνεις μέσα στην εξεταστική και με το διάβασμα που έχεις. Πρέπει να βρεις τρόπους να χαλαρώνεις ώστε να μπορείς να τα κάνεις όλα.

1. Πήγαινε για περπάτημα

Βάλε τα ακουστικά σου, την αγαπημένη σου μουσική και διάλεξε μέρος για να περπατήσεις και να τα αφήσεις όλα πίσω σου. Θα πάρεις και καθαρό οξυγόνο, θα γυμναστείς και θα χαλαρώσεις πάρα μα πάρα πολύ!

2. Μάζεψε τους φίλους σου σπίτι

Μαζευτείτε σε ένα σπίτι να δείτε μία ταινία, να παίξετε ένα επιτραπέζιο, να μιλήσετε. Θα δεις ότι θα περάσεις και πολύ ωραία και θα χαλαρώσεις στο φουλ!

3. Κάνε yoga

Ναι, ναι, μη το κοροϊδεύεις καθόλου. Βρες ένα γυμναστήριο που να κάνει yoga ή ακόμα και βιντεάκια στο ίντερνετ και θα δεις πόσο θα σε χαλαρώσει. Άσε που θα γυμναστείς και πάλι!

4. Βρες μία σειρά

Εκτός αν είσαι από αυτούς που κολάνε και τη βλέπουν σε μία μέρα όλη! Αλλιώς, είναι η κατάλληλη λύση για σένα. Θα διασκεδάσεις και θα χαλαρώσεις με κάτι που δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τη σχολή και το διάβασμα.

5. Κάνε δουλειές στο σπίτι

Οι δουλειές στο σπίτι θα σε βοηθήσουν να βγάλει όλο το άγχος και να φύγει το κεφάλι σου από το διάβασμα!

6. Ξάπλωσε και μην κάνεις τίποτα

Κοίτα το ταβάνι για να ξεφύγεις τελείως από το τώρα. Μην κάνεις τίποτα! Άδειασε το μυαλό σου τελείως και ας κοιμηθείς κανένα δεκάλεπτο, δεν πειράζει!

7. Πήγαινε για έναν καφέ

Όταν δεις ότι το άγχος σου σε καταβάλει και δεν αντέχεις άλλο, σήκωσε το τηλέφωνο και πάρε έναν φίλο σου να πάτε για καφέ. Θα σε χαλαρώσει φουλ και καλό είναι να μην ασχοληθείς με την εξεταστική.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486